Genta dhe Sabri Fejzullahu nuk njohin distance moshe

December 17, 2012   | Zbavitje / Zabava

Thuhet se shpirti i artistit nuk njeh moshë, nëse është i ri, apo i vjetër. Më së shumti këtë e dëshmon edhe kjo fotografi që ne e zbuluam, në të cilën shihet këngëtari i madh, Sabri Fejzullahu, dhe këngëtarja atraktive, Genta Ismajli, që janë duke kërcyer së bashku.
Gentaismaili_Sabri Fejzullahu

Natyrisht se kjo foto është realizuar gjatë xhirimit të ndonjë programi festiv për fund të vitit. Tek e sheh Sabriun duke kërcyer me Gentën dhe fisnikërinë e tij, besoj se të rinjtë apo moshatarët artistë të Gentës e kanë shumë zili pse ata nuk janë në vendin e Sabriut.

M. GJ.