Gëzuar Vitin e Ri 2013 – Ndermarja Hoteliere “Riviera e Ulqinit”

December 18, 2012   | Ngjarjet - Events

Gëzuar Vitin e Ri 2013 _Ndermarja Hoteliere Riviera e UlqinitPranoni urimet më të përzemërta të stafit të  Ndermarjes Hoteliere “Riviera e Ulqinit”
Gëzuar Vitin e Ri 2013!

Le të jetë ky vit i ri një vit i bekuar që sjell shëndet, paqe e dashuri në jetën tuaj dhe të familjes suaj.
Iu plotësofshin të gjitha dëshirat e zemrës dhe paçi vetëm gaz e hare në jetën tuaj.

Ndërmarrja Hotelero turistike Riviera e Ulqinit