Mehmet Zenka u zgjodh kryetar i UDSH-së

December 24, 2012   | Shtypi / Mediji

Mehmet Zenka u zgjodh kryetar i UDSH-sëNë Mbledhjen e gjashtë të  Këshillit drejtues të Unionit Demokratik të Shqiptarëve sot për ushtrues detyre të kryetarit të UDSH-së një zëri u zgjodh Mehmet Zenka.Z.Zenka deri tani ka mbuluar postin e nënkryetarit të partisë në fjalë.

Kurse Ferhat Dinosha ,lideri i deri tashëm i UDSH-së u zgjodh kryetari nderi i UDSH-së.
Për Mehemt Zenkën votuan anëtarët e të gjithë degave të Unionit një zëri,dega e Plavës,Malësisë,Rozhajës dhe Ulqinit,njofton gazeta elektronike Mina.

11