Shpati do duet me Tunen – Video

January 8, 2013   | Zbavitje / Zabava

Nuk ka munguar edhe këtë vit këngëtari nga Shkupi, Shpat Kasapi, në një nga programet më atraktive të RTV21, ku sipas formatit ai ka fituar së bashku me Tunën në konkursin ku ata kanë shërbyer si kamerierë në Prishtinë për një orë.
TUNA-DHE-SHPATI
Dhe, sipas kësaj loje komike, ata kanë fituar të drejtën të bëjnë një duet dhe të realizojnë një video falas. Si duket, Shpatit i ka pëlqyer që të kishte një duet me Tunën pse jo, por Altuna nuk ka dhënë ende pëlqimin e saj. M.GJ.

Gazeta Express