Abazovic: Pozitivna spremna na razgovore sa DF

January 14, 2013   | news

Dritan Abazovic_Pozitivna Crna GoraPozitivna Crna Gora prihvatiće inicijativu Demokratskog fronta za pokušaj dogovora opozicije o predstojećim predsjedničkim i lokalnim izborima, dok će stav Socijalističke narodne partije odrediti njen Glavni odbor. Iz Demokratskog fronta najavljeno je da će ponuditi svim opozicionim partijama inicijativu za dogovor o predsjedničkim i lokalnim izborima i promjenama Ustava. Poslanik Pozitivne Dritan Abazović rekao je da ta partja baštini takav princip i da nema ništa loše u tome da se razgovara.

“Tačno je da postije različiti partijski interedsi i gledanja na opozicionu političku scenu, ali razgovor ne škodi, naprotiv može da proizvede nešto dobro i pozitivno a da li će biti dogovora, vidjećemo”, kazao je on Danu, navodeći da očekuje da će stranačka tijela Pozitivne ove sedmice razgovarati o predsjedničkim izborima.

Funkcioner SNP-a Aleksa Bečić kazao je da će sve inicijative koje se direktno upute toj partiji biti razmotrene, navodeći da će konačnu odluku o svemu donijeti Glavni odbor, prenijela je Mina.

RTCG