Nazif Cungu se sastao sa delegacijom iz opštine Lukavac

February 19, 2013   | news

Nazif Cungu-Dzevada Mujkic-Izet Nuhanovic-Ulcinj.1Predsjednik opštine Ulcinj Nazif Cungu sastao sa delegacijom iz opštine Lukavac

Danas se Predsjednik opštine Ulcinj Nazif Cungu sastao sa delegacijom iz opštine Lukavac. U sastavu delegacije iz Lukavca pored Predsjednika opštine Dževada Mujkića bio je prisutan i direktor Lukavačkog sajma turizma Izet Nuhanović .

Nazif Cungu-Dzevada Mujkic-Izet Nuhanovic-Ulcinj
Opština Lukavac je opština u Tuzlanskom kantonu u Federaciji Bosne i Hercegovine u kojoj se u maju mjesecu godišnje organizuje sajam turizma koji je ujedno i najznačajniji sajam turizma u BiH.

Na sastanku su predsavnici dveju opština anaizirali mogućnost saradnje pored turizma i u raznim drugim segmentima. Oni su ocijenili da bi zajednička saradnja sa opštinom Veljenje iz Slovenije bila od velikog značaja, osobito u projektima finansiranih iz IPA findova.

Nazif Cungu-Dzevada Mujkic-Izet Nuhanovic-Ulcinj.2
Kako je trenutno tržište BiH jedno od najznačajnijih za turizam opštine Ulcinj, Predsjednik Cungu će u maju učestvovati u Lukavačkom sajmu turizma zajedno sa Turističkom Organizacijom Ulcinj.

Municipality of Ulcinj / Opština Ulcinj / Komuna e Ulqinit
Tel: +382 30 412 050
Fax: +382 30 412 413
Adresa: Bul. Skenderbeu bb, 85360 Ulcinj, MNE