Dragina ne Uje + Foto – Video

March 9, 2013   | Lajmet / Vijesti

Dragina ne Uje

09.03.2013 – Ky ujë nuk mbahet mend, thonë të moçmit, te Mullini i Haxhi Zenelit, ne Draginë. Dhe kjo, jo si rezultat i të reshjeve të shumta, por si rezultat i punimeve pa plan në aksin rrugor Sukubinë-Katerkollë Ngushtimi i urave, ngritja e trasës së rrugës dhe prurja e ujërave nga përroi kryesor, shkaktoi këto pamje që po shihni. Urgjentisht duhet të ndërmerren masa për riparimin e pjesëve të dëmtuara.

Pamje nga Valon Kovaçi Facebook