Centar za djecu sa smetnjama i teškoćama Sirena Ulcinj – Zahtjev za pomoc

April 11, 2013   | news

Zahtjev za pomoc - Centar za djecu - Sirena UlcinjPoštovani prijatelji,

Obraćamo Vam se uz dužno poštovanje sa zahtjevom da ukoliko ste u mogućnosti materijalno ili nematerijalno pomognete ovaj centar.
U našem centru registrovano je 32 djece sa posebnim potrebama, a u narednom periodu očekujemo da se i mnoga druga djeca (na žalost) koja još nijesu registrovana prijave u našu ustanovu.
S toga je Centar pokrenuo humanitarnu akciju kako bi se bolje pripremio za predstojeći period, u kome očekuje angažovanje neophodnog osoblja, naročito logopeda, psihologa, fizoterapeuta i nabavku neophodne opreme za rehabiliticaiju djece.
Kao prepoznati humanista koji ste uvjek nesebično pomagali, ovom Centru i našoj djeci, nadamo se da ćete naći način da nam i ovaj put izađete u susret i tako makar malo olakšate svakodnevnicu našim maljišanima.
Bilo koji vid pomoći bi bio nam dragocjen s’obzirom da sredstva koja su predviđena budžetom Opštine neće biti dovoljna da pokriju troškove kvalitetnog tretmana djece sa posebnim potrebama.
Nova upravna struktura Centra svoje aktivnosti obavljaće krajne transparentno i profesionalno kako bi se njega djece u Centru sprovodila na najbolji mogući način.

Ukoliko se odlučite da finansijski pomognete naš Centar, molimo Vas da to uradite isključivo preko računa 520-18072-82 kod Hipotekarne Banke.

U nadi da ćete prepoznati značaj naše humanitarne akcije i pomoći djeci grada Ulcinja koja imaju potrebu za dodatnim staranjem unaprijed Vam se srdačno zahvaljujemo!
Ovim putem Vas i pozivamo da kada god budete našli slobodnog vremena posjetite naš Centar, uvjerite se u uslove njegovog rada kao i sagledate mogućnosti daljnije saradnje sa našom ustanovom.
S’ poštovanjem i uz veliku zahvalnost!

Direktor
Bilal Alaj