Taekwondo Ulqini me 3 medalje të arta në Kaçaniku Open 2013

June 18, 2013   | Sporti / Sport

Kacaniku-Open-2013-medalje-te-arta-Esad-KrajaTaekwondo Kaçaniku Open 2013

Me datë 09.06.2013 në Kaçanik u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së.
Në këtë turne morën pjesë kryesishtë shtetet rajonale, si Kosova, Shqipëria, Mali i Zi, Maqedonia me një numër prej 150 garues.
Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 4 garues.
Rezultati 3 medalje të arta dhe një medalje e argjendët.
Me medalje të arte u kurorzuan
Allmedin Suka,
Medina Kanaqi,
Esad Kraja
ndërsa me medalje të argjendët Ardiana Karamanaga.
Falenderojmë Spornsorët Tapacir Kurtin dhe Restaurant Alfa të cilët na mundësuan pjesmarrjen tonë në këtë turne.