KNSH-ja: Gëzuar Vitin e Ri 2014

December 31, 2013   | Real Estate

KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI

NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI

ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO

 

 

Nr.80/13

Ulqin,me 30.12.2013

 

                                                

Urimi për  Vitin e Ri

 

Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi, ju uron të gjithë shqiptarëve Vitin e Ri 2014.

Duke dëshiruar dhe besuar që viti i ardhshëm, të jetë vit i begat, plot dashuri , harmoni, paqe dhe zhvillim, për shqiptarët kudo që ndodhen.

Gëzuar  !

Kyetari,

Genci Nimanbegu