Urime Viti i Ri 2014 – Forca e Re Demokratike

December 31, 2013   | Real Estate

Urime Viti i Ri 2014 nga Forca e Re DemokratikeForca e Re Demokratike uron që Viti i  Ri 2014 t’ju sjellë shëndet, begati dhe lumturi në familjet tuaja! Qoftë vit i sukseseve dhe arritjeve të synimeve tuaja personale, familjare dhe të komunitetit shqiptar.

Urojmë që viti 2014, me anë të angazhimit tonë të përbashkët, të jetë viti i realizimit të aspiratave të shqiptarëve në Mal të Zi për të qenë të barabartë me të gjithë qytetarët e tjerë.

Përzemërsisht ju falënderojmë për besimin tuaj!

 

Për shumë mot! Gëzuar!

Forca e Re Demokratike