Truall për shitje në Ulqin – Mali i Zi

February 17, 2014   | Real Estate

Mobil: +382 69 027 347
Tokë – Truall për shitje në Darzë të Ulqinit
Toke-Truall-per-shitje-ne-Zogaj-Darze-te-Ulqinit
Në Darz të Ulqinit, toka është me sipërfaqe të rafsht me shikim të gjërë në Zogej – Darzë dhe Kodrat e Ulqinit si dhe në bazenet e Krypores së Ulqinit..
Në afertësi të rruges kryesore që çon për Ulqin.
Toka ësht e gatshme për të ndërtuar shumë shtëpi,mund të ndërtohen ndonji Fabrikë, apo diçka tjetër.
Rruga, Uji dhe elektriku janë të gatshëm për ti marrur 200 metra prej truallit.
Çmimi i volitëshëm.Mos pritni na kontaktoni.
Për informata më të hollsishme, kontaktoni.

Mobil: +382 69 027 347