Ul­cinj or­ga­ni­zo­va­će 18. apri­la „Sa­jam ra­da 2014” u hotel Mediteran

April 16, 2014   | news

Sajam-rada-2014-hotel-Mediteran-UlcinjOhrabrujuće je to da imamo pozitivne trendove i sajmove na kojima se zaista može naći posao u Opštini Ulcinj. Ho­tel „Me­di­te­ran”, u sa­rad­nji sa lo­kal­nom Tu­ri­stič­kom or­ga­ni­za­ci­jom, Cen­trom za eko­nom­ski raz­voj i Za­vo­dom za za­po­šlja­va­nje – Bi­ro Ul­cinj, or­ga­ni­zo­va­će 18. apri­la „Sa­jam ra­da 2014”. Or­ga­ni­za­to­ri saj­ma tvr­de da je pro­je­kat za­mi­šljen ta­ko da se di­rekt­no spo­je ne­za­po­sle­na li­ca i po­slo­dav­ci, ka­ko bi even­tu­al­no pro­na­šli za­jed­nič­ki in­te­res.

Sajam rada kvalifikuje se kao jedna efikasna metoda ,tako sto ce podrzati sve poslodavce da iskoriste ovu priliku da se upoznaju sa slobodnim radnim mjestima,da konkurisu na radne pozicije koje odgovaraju njihovim prohtjevima.

Sajam-rada-2014-hotel-Mediteran-Ulcinj-1
Tokom trajanja sajma,poslodavci raznih firma interviuisace sve zainteresovane koji zele da se zaposle.Za svakog kandidata vrijeme trajanja interviua bice oko 15 minuta.Kompanije ce napraviti selekciju na listi konkurenata za radne pozicije. I tako ce se izabrati oni koji najbolje odgovaraju dostavljenim pitanjima,oni koji najbolje rezultiraju imace sansu da se zaposle.

Svi zainteresovani neka kontaktiraju na ovu E-mal adresu:

marketing@hotel-mediteran.com
do 12 Aprila 2014
Podrska:Opstina Ulcinj, BKA, UBA,Zavod za zaposljavanje

Medijski sponzor:TVT Ulcinj
Beleska: Ovo je projekat Hotela Mediteran i nadamo se da cemo imat vasu podrsku!

Sa­jam ra­da u hotel Mediteran Ulcinj je efi­ka­sna me­to­da ko­ja svim zainteresovanima pru­ža pri­li­ku da se upo­zna­ju sa slo­bod­nim rad­nim mje­sti­ma i kon­ku­ri­šu na rad­ne po­zi­ci­je ko­je od­go­va­ra­ju nji­ho­vim pro­htje­vi­ma. To­kom tra­ja­nja saj­ma, po­slo­dav­ci ra­znih fir­mi in­ter­v­ju­i­sa­će sve za­in­te­re­so­va­ne ko­ji že­le da se za­po­sle. Za sva­kog kan­di­da­ta vri­je­me tra­ja­nja in­ter­vi­jua bi­će oko 15 mi­nu­ta.

Program manifestacije:
Sajam-rada-2014-hotel-Mediteran-Ulcinj-program