Promocija turističke ponude Ulcinja u Prištini

April 23, 2014   | Ngjarjet - Events

Promocija turisticke ponude Ulcinja u PristiniDelegacija opštine Ulcinj na čelu sa predsjednikom Fatmirom Đekom i potpredsjednicima Safetom Becijem i Ardijanom Mavrićem boraviće  dva dana u posjeti Kosovu. Posjetu je organizovala Turistička organizacija, čiji direktor Minir Karamanaga je takođe član ove delegacije.

Riječ je prije svega o posjeti čiji je cilj da građane Kosova upozna sa ovogodišnjom turističkom ponudom Ulcinja, kako za sezonu tako i za prvomajske praznike. Direktor Karamanaga i predsjednik Djeka danas su ucestvovali u najgledanijima televizijama na Kosovu RTK i KTV a za sjutra je planirano gostovanje u televiziji RTV21 i radio Dukadjin. Ono sto je najvaznije kad je ova posjeta u pitanju jeste sastanak sa najznacajnijim medijama Kosova u hotelu Swiss Diamond gdje ce biti organizovan zajednicki rucak. Ovaj sastanak je takodje planiran za sjutrasnji dan.

Bitno je da već sada treba krenuti u borbu za zadržavanje liderske pozicije na tržištu Kosova, jer se ovogodišnji, 8. po redu Međunarodni sajam turizma, putovanja i hotelijerstva u Prištini, održava krajem maja.

Turistička organizacija Ulcinj