Počinje sa radom fakultet za mediteranske poslovne studije

September 13, 2014   | Ngjarjet - Events

FMS-ULCINJU Ul­ci­nju će ove su­bo­te, 13. sep­tem­bra, sve­ča­no bi­ti otvo­re­no odje­lje­nje Fa­kul­te­ta za me­di­te­ran­ske po­slov­ne stu­di­je (FMPS). U Upra­vi fa­kul­te­ta is­ti­ču da će pre­da­va­nja po­če­ti dva da­na ka­sni­je, od­no­sno u po­ne­dje­ljak, 15. sep­tem­bra. Upis na go­di­šnjem ni­vou na FMPS iz­no­si 1.500 eura, s tim da se pri upi­su upla­ću­je 20 od­sto na­zna­če­nog iz­no­sa, a pre­o­sta­la sred­stva u na­red­nih 10 mje­seč­nih ra­ta po 120 eura.

Fa­kul­tet za me­di­te­ran­ske po­slov­ne stu­di­je, vr­šio je upis na pr­vu go­di­nu stu­di­ja na slje­de­će stu­dij­ske pro­gra­me:Me­nadž­ment u na­u­tič­kom tu­ri­zmu, spor­tu i re­kre­a­ci­ji,Me­nadž­ment u ca­rin­skom, špe­di­ter­skom i agen­cij­skom po­slo­va­nju, te Me­nadž­ment i bez­bjed­nost ma­ri­na i jah­ti.

Pred­sjed­nik op­šti­ne Ul­cinj Fat­mir Đe­ka i pred­stav­nik Fa­kul­te­ta za me­di­te­ran­ske po­slov­ne stu­di­je (FMS) prof. dr Ste­vo Ni­kić pot­pi­sa­li su kra­jem apri­la spo­ra­zum o sa­rad­nji. Pr­va vi­so­ko­škol­ska usta­no­va ika­da osno­va­na u Ul­ci­nju će za po­če­tak ra­di­ti u zgra­di Cen­tra za kul­tu­ru.
M.K

Izvor: DAN