Ljuiđ Škrelja: Medojević je vječiti politički gubitnik

October 24, 2014   | news

Luigj Lui ShkrelaGalamom oko izmišljenog projekta velike Albanije poslanik Demokratskog fronta DF Nebojša Medojević pokušava da skrene pažnju na sebe, nakon evidentne činjenice da se polako, ali sigurno gubi i nestaje sa političke scene Crne Gore, poručuje poslanik Demokratske partije socijalista DPS Ljuiđ Škrelja.

“Nakon što je izgubio sve izbore na kojima je učestvovao kao pojedinac i predsjednik stranke, sada poslije evidentnog gubljenja i pozicije jednog od lidera u Demokratskom frontu, eto, po njemu, načina da se skrene pažnja sa tih činjenica i prebaci se na teren osjetljivih i, po njemu, emocionalnih tema, koje u prošlosti nikome nijesu dobra donijeli. U vezi sa tim, a pošto sam i prozvan, saopštavam javnosti da račune za svoj politički angažman i opredjeljenje polažem, kao do sada, građanima Crne Gore i svojoj partiji, a nikako, nikada, ni u bunilu, Nebojši Medojeviću”, kazao je Škrelja.

Kako dodaje, u najtežim vremena Albanci u Crnoj Gori su pravilno, ljudski i dostojanstveno iskazali odnos prema drzavi Crnoj Gori, na istorijskom referundumu, dok je Medojević obijao pragove po Vašingtonu i Briselu ne bi li nekako pokušao da spriječi održavanje referenduma o nezavisnosti “svoje države”.

“Nakon svega i opštepoznatog mog ličnoga stava i doprinosa oko nezavisnosti, dalje demokratizacije društva, članstva u NATO i sigurnog puta ka EU, mom kolegi Nebojši Medojeviću preporučujem da je krajnje vrijeme da preispita svoj odnos prema svojoj državi Crnoj Gori, da pokuša da da doprinos, iako bi on bio beznačajan, jer je njegovo vrijeme prošlo. I konačno, da Albancima, ne samo kada im treba, za jednokratnu upotrebu za raznorazne političke manipulacije i zarad jeftinih političkih poena, konačno počne vjerovati i prizna ih kao ravnopravne građane, i da razumije da politika njegovog prijatelja Kočo Danaja, kako je mnogo puta to rekao, ne pije vodu kod Albanaca u Crnoj Gori”, zaključuje Škrelja.

Izvor: CDM