Nika: Kuvendi votoi vendimin për hipotekë, por me gjthë atë – Gjeka nuk mbeti në mëshirën e Cungut !!
Nga Muhamet Nika Si rezultat i përgatitjes profesionale shumë të dobët të klubit të Gkekës , të cilët nuk e njohin as procedurën (rregullat) e kandidimit dhe radhitjes së pikave të rendit të ditës në kuvend – ata edhe kësaj radhe me veprim të vet i dhanë mundësi , Haxhibetit të taktizonte (luante) me ta… ,duke i gjunjëzuar ata e duke i fajësuar si kish vetë qejf !!! Fjala është të vendimi për hipotekë , për vjeljen e kredisë e të cilin jashtë procedurës , e vuri si pikë para rebalancit në kuvend... Vazhdo

January 4, 2016  :: Ngjarjet - Events, Opinione :: Comments Off on Nika: Kuvendi votoi vendimin për hipotekë, por me gjthë atë – Gjeka nuk mbeti në mëshirën e Cungut !!
Tags:

Shkreli:  Të mos prishet harmonia fetare e shqiptarëve
Varrezat katolike të dëmtuara në fshatin Deda-Romaj, të komunës së Prizrenit Nga Frank Shkreli Media të ndryshme botërore, përfshirë edhe ato shqiptare, kanë shpërndarë një lajm gjatë ditëve të fundit — të pa konfirmuar nga Vatikani — se Papa Françesku do të vizitojë Kosovën gjatë vitit 2016. Natyrisht se një vizitë e tillë në Kosovë nga udhëheqsi shpirtëror i Kishës Katolike do të ishte një lajm i mirë për një vizitë që do të ishte historike për Republikën e Kosovës dhe për kombin... Vazhdo

January 4, 2016  :: Bota :: Comments Off on Shkreli: Të mos prishet harmonia fetare e shqiptarëve
Tags:

Skandali i radhës i kryetarëve të komunës në Ulqin
Nga Muhamet Nika -KONTRIBUTET E PUNËTORËVE TË PA PAGUARA NGA VITI 2009 Edhe pse Kuvendi i Ulqinit votoi vendimin për të shlyer rrogat e të punësuarve , në pushtetin lokal dhe sektorin publik si dhe te të gjitë atyre që lëshojnë punën , duke shkuar në asistencë sociale, kjo shihet që sipa të dhënave të fondit “ PIO” të sigurimit të pensioneve në Mal të Zi, pagesa është logjikisht e pa realizueshme . Themi kështu sepse shuma prej 4, 2milionë euro , si kredi, e marrë nga komuna është plotësisht e pamjaftueshme... Vazhdo

January 4, 2016  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Skandali i radhës i kryetarëve të komunës në Ulqin
Tags:

Ulqin, krizë politike e partive shqiptare – Video
Si pasojë e përçarjes në koalicionit e spektrit politik shqiptar “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” prej disa muajsh, në këtë komunë mbretëron kriza politike. Fërkimet e ashpra mes partive shqiptare i kanë shtyrë ata që t’i bëjnë thirrje Partisë Demokratike Socialiste të kryeministrit Gjukanoviç për t’i ofruar postet udhëheqëse në Komunën e Ulqinit. Nëse ndodh një veprim i tillë, për herë të parë pas 25 vjet zgjedhjesh shumëpartiake, Ulqini me shumicë shqiptare do të bie nën pushtetin... Vazhdo

January 4, 2016  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Ulqin, krizë politike e partive shqiptare – Video
Tags:

Nika: Në Ulqin gjendje kaotike: DPS nuk guxon të marrë pushtetin…
Nga Muhamet Nika Kujtojmë që Dps, të shtunën pat paralajmëruar zgjedhjen e ngërçit politik nëse shqiptarët nuk merren vesh dhe se ai do të zgjidhte partnerin në pushtetin e ri lokal nga partitë shqiptare . Por ja që nuk ndodhi?!!Një gjë SOT është më se e sigurt : Që DPS, në këto rrethana, të krijuara pas kërkesës për votëbesim të qeverisë në parlament nga Gjukanoviq, …, e në mungesë të dy gishtave shqiptarë, ai tashmë nuk guxon më të marrë pushtetin në Ulqin dhe “ të hidhërojë Forcën dhe... Vazhdo

January 4, 2016  :: Opinione :: Comments Off on Nika: Në Ulqin gjendje kaotike: DPS nuk guxon të marrë pushtetin…
Tags:

Degjenerimi i votës në emër të demokracisë, per situaten politike ne Komunen e Ulqinit
Nga Ali Salaj Shqiptarët në Mal të Zi kurrë nuk kanë ditur të veprojnë në frymën e një konsensusi, si një mekanizëm demokratik në mbrojtjen e interesave nacionale apo si një çelës pajtimi në marrëdhëniet ndërpartiake. Ngjallja e kulteve personale, thellimi i keqkuptimeve dhe animozitetet e ndërsjella janë reflektuar negativisht në vetorganizimin politik dhe në realizimin e çështjeve jetike për shqiptarët në Mal të Zi. Si pasojë e këtyre paragjykimeve, partitë politike shqiptare mbeten në pozicione të... Vazhdo

January 4, 2016  :: Lajmet / Vijesti, Politika :: Comments Off on Degjenerimi i votës në emër të demokracisë, per situaten politike ne Komunen e Ulqinit
Tags:

Interviste me famulltarin e kishës se Shtojit z. Don Franin
Emisioni  “Portreti nga Hatixhe Nelaj” sjell çdo mbrëmje nga e hëna një emisionin të nxehtë të javës. Çështjet më të forta,ngjarjet dhe  të ftuar të shumtë, intervista ekskluzive. Në një rrëfim të jashtëzakonshëm për emisionin “Portreti” në Tv Teuta flet në intervistë  me famulltarin e kishës se Shtojit z. Don Franin. Çdo të hënë në ora 21: 00 në Televizionin Teuta mund të ndiqni emisionin “Portreti” me Hatixhe Nelaj. Rrëfime interesante, protagonist të shumtë, intervista ekskluzive. Emisioni... Vazhdo

January 4, 2016  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Interviste me famulltarin e kishës se Shtojit z. Don Franin
Tags:

Page 204 of 204« First...102030...200201202203204