Abazovic na emisiji Dnevnica u 2017: Opozicionar koji radi za vrijeme bojkota

January 12, 2017   | news

Dritan-Abazovic-KonaobarTaksista, pekar, prodavac i konobar, Dritan je dan završio na opšte zadovoljstvo i punih se ruku vratio kod bake Milanke. IDEA marketi su učinili da neko vrijeme sigurno neće razmišljati o kupovini hrane.

Prva epizoda emisije Dnevnica u 2017. godini donosi zanimljivu priču u kojoj poslanik i potpredsjednik Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović , kao glavni akter, zaradjuje novac ne bi li pomogao jednu divnu staricu.

Baka Milanka živi sama, na Kakarickoj gori, od 60-tak eura socijalne pomoći. U sobici koja nije okrečena preko deset godina, uz grijalicu i trošni namještaj, uspijeva da prevari dan pletući. Rasplete nešto staro, pa rukama stvori novo. Sa osmjehom je dočekala ekipu Dnevnice i njenog heroja, Dritana. Ispratila ga je sa željom da se ne umori, ali i sa očekivanjem.

A Dritan je ispunio sva očekivanja. Uhvatio se u koštac sa različitim poslovima i bez obzira da li je u rukama držao volan ili oklagiju, radio je posvećeno. “Nije baš da su mu svi rekviziti kojima je baratao taj dan bili poznati, ali se nije predavao. Duhovito i šarmantno snašao se u svakoj nepoznatoj situaciji” rekli sun am iz Fabrike ideja.

Taksista, pekar, prodavac i konobar, Dritan je dan završio na opšte zadovoljstvo i punih se ruku vratio kod bake Milanke. IDEA marketi su učinili da neko vrijeme sigurno neće razmišljati o kupovini hrane.

“Ne znam za koje vrijeme smo pomogli Baku Milanku, nju nijesmo obogatili, ali znam da sam nakon današnjeg dana ja mnogo bogatiji. Ovo je jedno od najvrijednijih iskustava u mom životu.” kazao je Abazović.

Kako se snašao radeći u sred opozicionog bojkota? Je li taksi vozilo udobnije od poslaničke fotelje? Šta je teže: oklagija ili olovka? Saznajte 11.januara u 20 sati na TV Vijesti u novoj epizodi emisije Dnevnica.

Izvor: Vijesti Online

YouTube Preview Image