Ruajtja e vlerave arkeologjike të qyteti të lashtë të Shasit – Video

February 8, 2017   | Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža

Ruajtja e vlerave arkeologjike të qyteti të lashtë të ShasitMuzeu i Ulqinit po bën përpjekje të vazhdueshme për ruajtjen dhe restaurimin e materialeve arkeologjike të gjetura në Qytetin e Lashtë të Shasit. Kërkimet arkeologjike të kohëve të fundit në Qytetin e Shasit, që ndodhet në udhëkryqin mes Ulqinit dhe Shkodrës, nxorën zbulime nga kultura e lashtë shqiptare, e shumë vlerë.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën:

VIDEO: