Dita e Komunës së Ulqinit – Programi dite trete

March 30, 2017   | Zbavitje / Zabava

dita e ulqinit31 mars 2017, e premtë

  1. Hapja e konferencës shkencore nderkombëtare “Roli i shkencës në zhvillimin ekonomik të vendit dhe vendeve të rajonit”, salla e madhe e Kuvendit Komunal, ora 10:00
  2. Workshop (Punëtori) në ullishtari “ Prezantimi i metodave të revitalizimit të ullishatave të vjetra”, 11:00 Ullishta e Ulqinit
  3. Hapja e outdoor workout (palestrës në natyrë) në pyllin e pishave, ora 12:00
  4. Hapja e turneut mbarëkombëtar në tenis “Ulqini 2017”, Tennis Club Bellevue, ora 14:30