U Ulcinj se održava manifestacija „Svi za turizam – 2017“

April 24, 2017   | news

Turistička Organizacija Ulcinj uz podršku Opštine Ulcinj i ove godine zvanično otvara turističku ljetnju sezonu tradicionalnom manifestacijom Svi za Turizam. Manifestacija će početi 29.aprila, Sajmom domaće radinosti i aktivnostima koji će biti organizovani povodom Međunarodnog dana plesa 30.aprila, da bismo nastavili sa simpozijumom *Servantes kroz vrijeme* i *Pomorstvo Ulcinja*, festivalom starogradske pjesme *Servantes* 3, 4 i 5.maja, Modnom revijom 06.maja i izložbom D olcinium Art 07.maja.

Program u prilogu:

Naravno, cilj nam je da svi turisti koji će provesti prvomajske praznike u Ulcinju, a vjerujemo da će ih biti puno kao i prethodnih godina produže svoj boravak i uživaju u svim aktivnostima i događajima koji će se održati u ovom periodu.

  1. i 02.maj se tradicinalno slave na Adi Bojani, Velikoj plaži i uvali Valdanos uz razna prijateljska i porodična okupljanja, a svi oni koji će organizovati slavljenje prvomajskih praznika su:

Hotel Otrant feat Bamboo – May Fest 2017

Copacabana Beach  – Prvo majski uranak i gostovanje Ace Pejovića

Riva Hotel and Riva Club Feat Lips Bistro – May the party be awesome

Hotel Cruiser – May Party

Ovom prilikom htjeli bismo da pozovemo sve ljude dobre volje da posjete Ulcinj jer sa ubjeđenjem možemo reći da se Prvi maj ne slavi nigdje na tako lijep način kao kod nas.