Emigrimi masiv i komunitetit shqiptar nga Mali i Zi – Video

July 9, 2017   | Shtypi / Mediji

Si pasojë e gjendjes së rënduar ekonomike dhe të papunësisë, emigrimi i komunitetit shqiptar nga Mali i Zi po shënon një rritje të theksuar. Dukuria e emigrimit, kohëve të fundit, ka marrë një hov të madh dhe për pasojë shumë vendbanime po mbesin pa banorë.