Real Estate

Bien çmimet e banesave në Podgoricë, një metër katror 939 euro
Duhet cekur se pas shumë kohësh, çmimi i banesave në Mal të Zi e sidomos në Podgoricë po bie. Sa paguhet vërtetë në Podgoricë për një banesë, rrëfen një studim i ri i publikuar në PortalAnalitika.me. Besohet se për momentin në Podgoricë janë shumë banesa boshe që po presin të shiten.Kjo madje besohet se është njëra ndër arsyet pse çmimi po bie nga 10 deri në 30 për qind. Ata që merren me shitblerje thonë se tani në kryeqytet ka shumë më pak fuqi blerëse.   Ja sa kushton një banesë në Podgoricë  Vazhdo

June 15, 2016  :: Real Estate :: Comments Off on Bien çmimet e banesave në Podgoricë, një metër katror 939 euro
Tags:

Organizata Turistike e Ulqinit po vazhdon me nje seri aktivitetesh
Organizata Turistike e Ulqinit po vazhdon me nje seri aktivitetesh qe dukshem po ndikojne ne promovimin e ofertes turistike te qytetit.   Pervec panairit te turizmit List ne Lukavac ku perfaqesuesit e OT Ulqin jane duke prezantuar oferten per sezonin turistik 2016, dje kemi pritur nje grup te renomuar te turoperatereve Kinez qe jane duke qendruar ne Mal te Zi prej 12 deri 15 maj. Qendrimi I tyre eshte organizuar ne bashkepunim me ONT te Mali te Zi, Air Serbia dhe organizatat lokale te Ulqinit, Tivarit, Budves, Tivatiti dhe Kotorit.... Vazhdo

May 14, 2016  :: Real Estate :: Comments Off on Organizata Turistike e Ulqinit po vazhdon me nje seri aktivitetesh
Tags:

Robert De Niro blen Shën Stefanin në Budva
Qeveria e Malit të Zi vazhdon të bëjë lëvizje të forta për të tërhequr investime në vendin e saj. Aktori i njohur hollivudian, Robert De Niro, për të cilin ambasadori i SHBA-së në Shqipëri, Donald Lu tha se është me origjinë shqiptare, ka blerë resortin turistik në ishullin e Shën Stefanit në Budva të Malit të Zi. Gazeta e Podgoricës që boton me shkronja cirilike “Dan”, thekson se në Shën Stefan është hapur një filial i restorantit të famshëm japonez “Nobu” që ka pronarë “mbretin” e kësaj... Vazhdo

May 14, 2016  :: Real Estate :: Comments Off on Robert De Niro blen Shën Stefanin në Budva
Tags:

Komuna e vendosur të menjanojë problemet për rrjedhën normale të sezonës
Kryetari Nazif Cungu, nënkryetarët, sekretarët dhe pëfaqësuesit e dretorisë së policisë komunale shqyrtuan një sërë çështjës dhe caktuan afatet për eliminimin e tyre. Kryetari Cungu është i vendosur që në sezonin e këtij viti duhet zgjidhur çështja e lypësave, ajo e trafikut, vendparkimit, dislokimi i punëtorëve fizik, kafëshve endacake, menjanimi i banderolave, plakatave vend  e pavend dhe çështja e sinjalizimit horizontal dhe vertikal. Në takim për secilin subjekt u caktuan detyrat. Mund të thuhet se disa... Vazhdo

May 13, 2016  :: Real Estate :: Comments Off on Komuna e vendosur të menjanojë problemet për rrjedhën normale të sezonës
Tags:

Cungu: Konsolidimi konsekuent i financave është i domosdoshëm
Të nderuar gazetarë,   Kane kaluar disa jave nga takimi ynë ku prezantova masat që po ndjekim për  menaxhimin e financave e sot po bëjmë paraqitjen publike të rradhës ku qytetaret do te informojmë me hapa gjithëpërfshirëse në shlyerjen e  detyrimeve dhe borxheve të grumbulluara dhe me ndaljen e borxheve të reja.   Fillimisht dua tju njoftojë që janë disa obligime për të cilat nuk kemi dokumentacionin e duhur mendoj që këto do të jenë barrë e madhe për komunën një periudhë të gjatë.   Duke... Vazhdo

May 12, 2016  :: Lajmet / Vijesti, Real Estate :: Comments Off on Cungu: Konsolidimi konsekuent i financave është i domosdoshëm
Tags:

Cungu: Urim për 9 majin – Ditën e Evropës
Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu ka uruar qytetarët me rastin e 9 majit – Ditës së Evropës. Në mesazhin e tij ndër të tjera thuhet: Kam kënaqësinë e veçantë që tju uroj Ditën e Evropës, ditë që simbolizon paqën dhe unitetin në Evropë. Unë jam i bindur që Mali i Zi këtë festë në një periudhë sa më të afërt do ta kremtojë si  anëtarë i Bashkimit Evropian , andaj të gjithë duhet të vazhdojmë dhe të intensifikojmë reformat  e duhura me synim që sa më parë të marim vendin e meritura... Vazhdo

May 9, 2016  :: Real Estate :: Comments Off on Cungu: Urim për 9 majin – Ditën e Evropës
Tags:

Bashoviq për vendosjen e rregullit, punes dhe ligjshmëris në OTU
Këshilltari i Partisë demokratike të socialistëve në Kuvendin komunal të Ulqinit Borisllav Bashoviq ka kërkuar që në Organizatën lokale turistike (OT) të vendoset rregulli, puna dhe ligjshmëria, raporton portali Ul.info. Ai pyeti kryetarin e Komunës Nazif Cungun, i cili sipas funksionit është kryetar i Kuvendit të OT, sa të ardhura ka realizuar OT prej themelimit deri më sot dhe si janë shpenzuar këto mjete. Veçanërisht theksoi se duhet të jepet përgjigja se kush dhe me çfarë baze ka udhëtuar me mjetet e OT-së. Ai... Vazhdo

April 28, 2016  :: Real Estate :: Comments Off on Bashoviq për vendosjen e rregullit, punes dhe ligjshmëris në OTU
Tags:

Komuna e Ulqinit jep me qira pronat përmes shpalljes publike
Komuna e Ulqinit ka shpallur thirrjen e dyte publike për dhënien me qira të tokës për ngritjen e objekteve të përkohshme në bazë të planit të objekteve të përkohshme për vitin 2016 Me qira jepen lokacionet që janë të cekura në tabelat të publikuara në faqen e internetit të komunës së Ulqinit (www.ul-gov.me). Qasja në tabelë mund të kryhet direkt, çdo ditë pune, në zyren 73 në ndërtesën e komunës. Objekti i shpalljes publike janë 46 vende për ngritjen e objekteve të përkohshme dhe 4 parkingje publike,... Vazhdo

April 28, 2016  :: Real Estate :: Comments Off on Komuna e Ulqinit jep me qira pronat përmes shpalljes publike
Tags:

Interviste me Mehmet Zenken, drejtor i NP veprimtarite komunale – Video
Zenka e merr nën udhëheqje NP “Veprimtaritë Komunale” me 3 paga të pashlyera Me formimin e ri të pushtetit lokal në Komunën e Ulqinit në Ndërmarrjet Publike janë emëruar edhe udhëheqës të rinj . Mehmet Zenka është personi që sipas marrëveshjes është në krye të NP Veprimtaritë Komunale, raporton portali TV Teuta. Zenka për Televizionin Teuta tregon edhe situaten me të cilën po ballafaqohet në këtë ndërmarrje, ai shprehet se megjithë  vështirësitë  e shumta është optimist  për mbarëvajtjen e kësaj... Vazhdo

April 25, 2016  :: Lajmet / Vijesti, Real Estate :: Comments Off on Interviste me Mehmet Zenken, drejtor i NP veprimtarite komunale – Video
Tags:

J. Lika: Djegja e arkivës së Ulqinit ishte e qëllimshme
Viti 1947: Ja si u dogj arkiva e ULQINIT Arkivi i Ulqinit është shkatërruar në një zjarr të vitit 1947 në ndërtesen e vjetër të Komunës së Ulqinit. Siç tregon drejtori i shkollës së muzikës në Ulqin Jusuf Lika, djegja e arkivës së Ulqinit ka ardhur nga një zjarrëvënie e qëllimshme. Këtë fakt Lika tregon se e ka mësuar nga mësuesi i tij tashmë i ndjerë, Mashan Paviqeviq. Sipas infrmacionit që ka z. Lika, arkiva e qytetit ka qene e vendosur në tri arka të mëdha prej druri. Në arkën e parë kanë qenë dokumenta... Vazhdo

April 25, 2016  :: Lajmet / Vijesti, Real Estate :: Comments Off on J. Lika: Djegja e arkivës së Ulqinit ishte e qëllimshme
Tags:

Page 2 of 2312345...1020...Last »