Turizmi / Turizam

Edhe sot kolona dhe pritje nĂ« kufirin Muriqan – Sukobin
Kane zgjedhur te kalojne festen e 1 majit ne Ulqin por ne fakt qytetaret gjate kesaj te diele jane ndeshur me rradhe te stergjata pritje prane pikes kufitare te Muriqanit. Ata thone se nuk i dine shkaqet e pritjes, por kjo eshte e patolerueshme, raporton Tv Rozafa. Rradha ne dalje te Muriqanit per na anen malazese ka qene rreth 1 kilometer. Ndersa eshte puniar me 2 sportele ne hyrje dhe 2 ne dalje, gje e cila nuk ka mundur te stabilizoje fluksin. Po ashtu e njejta rradhe ka qene edhe ne hyrje te pikes kufitare te Muriqanit ku emigrantet... Vazhdo

April 30, 2017  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Edhe sot kolona dhe pritje nĂ« kufirin Muriqan – Sukobin
Tags:

NĂ« Ulqin nis manifestimi “TĂ« gjithĂ« pĂ«r turizĂ«m – 2017”
Organizata Turistike e Ulqinit me pĂ«rkrahjen e KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, zyrtarisht do tĂ« bĂ«je hapjen e sezonit turistik veror pĂ«r vitin 2017, me manifestimin tashmĂ« tradicional TĂ« gjithĂ« pĂ«r turizĂ«m. Manifestimi do tĂ« filloje me 29 prill me Panairin e artizaneve dhe aktiviteteve me rastin e DitĂ«s ndĂ«rkombĂ«tare tĂ« vallĂ«zimit me 30 prill, duke vazhduar me simpozijumin *Servantesi ndĂ«r kohĂ«ra* dhe *Detaria e Ulqinit*, festivalin e kĂ«ngĂ«s qytetare *Servantes* qĂ« do tĂ« mbahen me 3, 4 dhe 5 maj, SfilatĂ«n e modĂ«s me 6 maj... Vazhdo

April 24, 2017  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on NĂ« Ulqin nis manifestimi “TĂ« gjithĂ« pĂ«r turizĂ«m – 2017”
Tags:

Organizata Turistike e Ulqinit nĂ« Panairin e Prishtines – Travel Fair 2017
Organizata Turistike e Ulqinit eshte pjesemarrese e panairit te turizmit i cili per here te 14 mbahet ne qytetin e Prishtines. Delegacioni eshte udhehequr nga kryetari i Komunes Nazif Cungu dhe kryetari i Kuvendit Loro Nrekiq , te cilet poashtu jane ne vizite zyrtare ne Kosove ne kuader te panairit te turizmit. Fjalen e hapjes solemne te panairit e pati kryetari i Komunes z.Cungu i cili pershendeti perfaqesuesit e medijave dhe organizatoret per punen e bere. Shqiptaret nga Kosova por edhe nga diaspora jane miqet e Ulqinit, nje miqesi kjo... Vazhdo

April 20, 2017  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Organizata Turistike e Ulqinit nĂ« Panairin e Prishtines – Travel Fair 2017
Tags:

Kryetari Cungu në Prishtinë po mer pjesë në panairin ndërkombëtar te Edukimit, Turizmit dhe Sportit
Hapet Panairi NdĂ«rkombĂ«tar i Edukimit, Turizmit dhe Sportit. QĂ«llim kryesor i Panairit NdĂ«rkombĂ«tar tĂ« Edukimit, Ă«shtĂ« informimi dhe ngritja e vetĂ«dijes sĂ« studentĂ«ve rreth pĂ«rzgjedhjes dhe avancimit tĂ« tyre profesional, si dhe mundĂ«sive pĂ«r bursa dhe punĂ« praktike. NĂ« Panairin NdĂ«rkombĂ«tar tĂ« Turizmit dhe Sportit u ekspozuan pika tĂ« reja turistike tĂ« shumta tĂ« cilat prezantohen nga AgjencitĂ« KombĂ«tare te Turizmit si nga ShqipĂ«ria, Maqedonia, Mali i Zi, Kosova Lindore dhe mĂ« gjerĂ«. Kryetari i Ulqinit, Nazif... Vazhdo

April 20, 2017  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Kryetari Cungu nĂ« PrishtinĂ« po mer pjesĂ« nĂ« panairin ndĂ«rkombĂ«tar te Edukimit, Turizmit dhe Sportit
Tags:

Konferenca e tretĂ« pĂ«r Kriporen e Ulqinit, pĂ«rfundon pa rezultate – Video
Kriporja po shkatĂ«rrohet pĂ«r çdo ditĂ«. As kĂ«tĂ« vit nuk do tĂ« ketĂ« prodhim tĂ« kripĂ«s. Bentet janĂ« problem, pompat janĂ« problem, shpendĂ« ka gjithnjĂ« e mĂ« pak. Premtimet tĂ« cilĂ«t janĂ« dhĂ«nĂ« nĂ« konferencĂ«n e parĂ« ndĂ«rkombĂ«tare Qeveria e Malit tĂ« Zi nuk i ka plotĂ«suar, prandaj nuk ka nevojĂ« tĂ« jepet tĂ« rejat, u theksua nĂ« KonferencĂ«n e tretĂ« pĂ«r Kripore e cila tĂ« martĂ«n u mbajt nĂ« PodgoricĂ«, raporton portali Ul.info. Ish ambasadorja gjermane nĂ« PodgoricĂ« Gudrun Shtajnaker tha se pĂ«r tre vite situata... Vazhdo

April 12, 2017  :: Lajmet / Vijesti, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Konferenca e tretĂ« pĂ«r Kriporen e Ulqinit, pĂ«rfundon pa rezultate – Video
Tags:

OT e Ulqinit nĂ« panairin ndĂ«rkombĂ«tar tĂ« turizmit “Skopje Travel Market”
Panairi i Shkupit 06-08.04.2017 Organizata Turistike e Ulqinit Ă«shtĂ« duke marrĂ« pjesĂ« pĂ«r herĂ« tĂ« tretĂ« nĂ« panairin e Shkupit nĂ« bashkĂ«punim me Organizatat lokale tĂ« Tivarit, Tivatit, BudvĂ«s, Kotorit, PodgoricĂ«s. Panairi i Shkupit Ă«shtĂ« njĂ«ri ndĂ«r mĂ« tĂ« rĂ«ndesishmit nĂ« Maqedoni i cili Ă«shtĂ« treg i rĂ«ndĂ«sishĂ«m pĂ«r Ulqinin ku edhe numri i turistĂ«ve Ă«shtĂ« pĂ«r çdo vit e mĂ« i madh. Panairi i Shkupit ka filluar me 06 prill dhe do tĂ« zgjasĂ« deri me 08 prill dhe pritet tĂ« ketĂ« shumĂ« vizitorĂ« por edhe interesim... Vazhdo

April 7, 2017  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on OT e Ulqinit nĂ« panairin ndĂ«rkombĂ«tar tĂ« turizmit “Skopje Travel Market”
Tags:

Ulqin: Përurohet palestra sportive në natyrë + Foto + Video
Me rastin e ditĂ«s sĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit me 31.03.2017, Ă«shtĂ« bĂ«rĂ« hapja e palestrĂ«s sportive nĂ« natyrĂ« qĂ« Ă«shtĂ« e para nĂ« qytetin tonĂ«. Hapjen e kanĂ« bĂ«rĂ« nĂ«nkryetari i KomunĂ«s Arian Murati dhe Drejtori i OrganizatĂ«s Turistike tĂ« Ulqinit Mr Fuad Haxhibeti nĂ« bazĂ« tĂ« Plan programit pĂ«r vitin 2017. Kjo palestĂ«r ndodhet nĂ« shetitoren e Pyllit tĂ« pishave, dhe Ă«shtĂ« e punuar dhe ndĂ«rtuar qĂ« tĂ« jetĂ« ne dispozicion tĂ« gjithĂ« qytetarĂ«ve qĂ« kohĂ«n e lirĂ« e kalojnĂ« me aktivitete rekreative dhe sportive.... Vazhdo

March 31, 2017  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Ulqin: PĂ«rurohet palestra sportive nĂ« natyrĂ« + Foto + Video
Tags:

Video/Lajm: Ja si rezervohet parkingu, kjo mundet edhe ne Ulqin
Siguria nĂ« rrugĂ«t e Ulqinit nuk Ă«shtĂ« nĂ« nivelin e duhur, gjĂ« qĂ« bĂ«nĂ« qĂ« shumĂ« nga qytetarĂ«t tĂ« ndjehen tĂ« rrezikuar pĂ«r shkak tĂ« hapĂ«sirĂ«s sĂ« ngushtĂ« tĂ« lĂ«vizshmĂ«risĂ« sĂ« veturave. PapunĂ«sia dhe infrastruktura si dhe parkingu nĂ« KomunĂ«n e Ulqinit janĂ« tri çështjet mĂ« problematike pĂ«r qytetarĂ«t e kĂ«tij vendi.  Vazhdo

March 31, 2017  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Video/Lajm: Ja si rezervohet parkingu, kjo mundet edhe ne Ulqin
Tags:

Karisma do ta merr menaxhimin e RivierĂ«s se Ulqinit – Video
Administrata e NdĂ«rmarrjes hotelerike turistike “Riviera e Ulqinit” ka caktuar pĂ«r datĂ«n 27 prill mbledhjen e jashtĂ«zakonshme tĂ« aksionarĂ«ve ku do tĂ« sillet vendimi pĂ«r qiradhĂ«nien afatgjatĂ« tĂ« pjesĂ«ve tĂ« pronĂ«s nĂ« periudhĂ«n deri nĂ« 30 vjet, raporton portali Ul.info. Siç shkruan “Vijesti”, bĂ«het fjalĂ« pĂ«r dhĂ«nien me qira afatgjatĂ« tĂ« hotelit Belvi, Olimpik dhe tĂ« kampit Neptun, pĂ«r tĂ« cilĂ«t Ă«shtĂ« e interesuar kompania kroate e menaxhmentit pĂ«r hotele Karisma Hotels Adriatic, tĂ« cilĂ«n e pĂ«rbĂ«jnĂ«... Vazhdo

March 28, 2017  :: Lajmet / Vijesti, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Karisma do ta merr menaxhimin e RivierĂ«s se Ulqinit – Video
Tags:

Promovohet turizmi i Ulqinit nĂ« Panairin NdĂ«rkombĂ«tar tĂ« Turizmit “Tirana 2017”
Tirana 2017 Organizata Turistike e Ulqinit pĂ«r herĂ« tĂ« tretĂ« Ă«shtĂ« duke marrĂ« pjesĂ« nĂ« panairin e TiranĂ«s qĂ« mbahet me 24 dhe 25 mars 2017. KĂ«tĂ« vit Organizata e Ulqinit Ă«shtĂ« edhe bartĂ«se dhe organizatore e kĂ«tij panairi dhe nĂ« kuadĂ«r tĂ« stendĂ«s sonĂ« janĂ« prezent Ministria e turizmit, Organizata Nacionale e Malit tĂ« Zi, OT e BudvĂ«s, Tivarit, PodgoricĂ«s, Zhablakut, Kolashinit, si dhe shumĂ« afaristĂ« dhe hotelijere siç janĂ« hotel Hilton nga Podgorica, hotelet Mediteran, Llolla, Cruiser, Continental, Eneida nga... Vazhdo

March 24, 2017  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Promovohet turizmi i Ulqinit nĂ« Panairin NdĂ«rkombĂ«tar tĂ« Turizmit “Tirana 2017”
Tags:

Page 3 of 8612345...102030...Last »