7 marsin- Dita e Mësuesit

Kumtesë për opinion e këshillit për arsim të LD në MZ lidhur me 7 marsin – Ditën e Mësuesit
Lidhja Demokratike në Mal të Zi si parti politike, posaçërisht nacionale shqiptare, në programin e vet themelues, përcaktoi qartë që të shënojë në mënyrë të organizuar, solemne dhe publike festat kombëtare. Kështu për herë të parë, e para ishte LD në MZ, që publikisht për anëtarë dhe qytetarë organizoi manifestimin për nder të 28 Nentorit – Dita e Flamurit (1991) si dhe 7 marsin- Dita e Mësuesit (1991). Sa i përket Ditës së Mësuesit, Këshilli për Arsim i LD në MZ, që ishte në kontinuitet organizatore... Vazhdo

March 10, 2008  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Kumtesë për opinion e këshillit për arsim të LD në MZ lidhur me 7 marsin – Ditën e Mësuesit
Tags: , ,