afaristet e ulqinit

Rexha jena të përgaditur për sezonin turistik
Mendojmë se në muajin qershor do të fillojë sezoni turistik u shpreh Ali Rexha , drejtor i organizatës turistike të Ulqinit në emisionin « Mozaik ». Ne me përgatitjet tona pothuajse jemi gati. Përpiqemi që plazhet të jenë sa më shumë të rregulluara dhe t’i plotësojnë të gjitha kërkesat e turistëve. Ulqini ka filluar të përgatitet për sezonin turistik të verës qysh në muajin maj, kur siç theksojnë afaristët e ndryshëm por edhe koncesionerët e plazheve, tashmë gjithçka është nga fundi i përgaditjeve,... Vazhdo

May 20, 2011  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Rexha jena të përgaditur për sezonin turistik
Tags: , , , , , , ,