aida traka

Aida tregon për jetën e saj
25/02/09 19:35 Ajo thotë se ka pasur kater lidhje, por tre kanë qënë më të rëndësishmet. Bjordi e pyetë se kur e ka dhëne puthjen e parë dhe ajo thotë në moshën 16-vjece ndërsa, Qetësori e pyetë se cfarë ka dashur të bëhesh kur ka qënë e vogël dhe ajo i përgjigjet se kam dashur të bëhem këngëtare ose stiliste. Pyetja tjetër ishte nga Pavlini i cili i thotë nëse të pëlqejnë pub-et apo diskotekat dhe Aida thotë se i pëlqen të shkojë në pub dhe pija e preferuar është vera. Pas disa pyetjesh nga banorët... Vazhdo
Aida : Lista e turneve
25/02/09 12:05 Aida kërkon që të ndërrojë turnin meqë ajo dhe Adi janë gati. Ajo e hedh këtë mendim për diskutim, por Adi i thotë se kjo nuk është e drejtë dhe se Vëllai i Madh kërkon seriozitet në këtë detyrë. Aida i thotë se vec do të ndërrojë turnin e jo vendin. Sori që ndodhet me ta në kopësht ndërhyn në këtë bisedë pasi është ai që ka hartuar listrën. Midis tyre fillon një debat sepse nuk është hera e parë që Aida e kërkon këtë gjë. Sori i ndjerë keq i thotë që herë tjetër ta bëjë... Vazhdo
Aida: Ose lojë, ose dobësi
25/02/09 00:20 Aida ka diskutuar me Agonin në lidhje me simpatinë që ai po shpreh për Adelajden. “Mua për budallë, nuk më bën dot njeri!” – i ka thënë ajo atij. Agoni e ka pyetur pse ajo e kaq të vështirë të pranojë se ai vërtet mund ta pëlqejë Adelajden. Ajo ia ka kthyer se nëse do të pranonte këtë, do t’i duhej fillimisht të pranonte që ai po ndihej aq vetëm sa s’po dinte ku të kapej. “Ose je i zgjuar e po bën lojë, ose je shumë dobët e po bie në dashuri edhe më diellin që del në mëngjes!”... Vazhdo
Agoni – Sonte do të bëj striptizë
23/02/09 09:30 Aida dhe Agoni kanë bërë bashkë një nga turnet e kujdesit për lopët. Pasi i kanë pastruar e dhenë për të ngrënë ata janë ulur për të pushuar e kanë biseduar. “Sonte do të bëj striptizë!”- i ka thënë Agoni Aidës me shaka. “Do të vishem vetëm me të brendshme e me çizme e do të bëj striptizë këtu tek lopët!” Po më shaka, Aida i ka thënë se nuk duhet ta bënte këtë në sy të Sonjës dhe Teas, sepse ato ishin shumë të vogla për shfaqje të tilla. TCH  Vazhdo