akomodimet

Pushimet ne Ulqin mbetet destinacioni më i preferuar
Ulqini eshte qyteti ku natyra nuk ka kursyer asgje, per te arritur te perkryeren, qyteti ku njerezit me mikpritjen e ciltersine e tyre nuk te lene te largohesh pa marre me vete dashurine e mallin per t`u rikthyer perseri. Ulqini eshte i mbyllur nga malet perreth dhe me detin e tij perben nje zone mikroklimatike te veçante. Kjo zone ka mbi 2.500 ore me diell gjate vitit, pra mbi 310 dite ne vit. Ulqini eshte nje nga qendrat turistike me te rendesishme te Malit te Zi. Hotelet ne Ulqin jane te pajisura me te gjithe komfortin e nevojshem... Vazhdo
Intervistë me Selatin Gjeloshin,Drejtor i Hotel Mediteran Ulqin
Njëri ndër hotelet më të njohura në Ulqin Hoteli “Mediteran”, i cili gjendet pak metra lart plazhit Rana, këto ditë kishte një numër të mjaftueshëm të turistëve kryesisht të huaj.Koha me temperatura të larta ka bërë që sot në këtë pikë turistike të ketë numër të madh të turistëve. Sipas drejtorit të Hotel Mediteranit z.Selatin Gjeloshi këto ditë ka shumë turistë që na vijnë nga Gjermani, Çekia, Polonia, Hungaria,Kosova dhe vendet tjera dhe kjo vërteton faktin se në Ulqin po rikthehen turistët... Vazhdo

June 21, 2011  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Intervistë me Selatin Gjeloshin,Drejtor i Hotel Mediteran Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ulqinit i kthehet turizmi ndërkombëtar
Qyteti i Ulqinit edhe sivjet është përgatitur për pritjen e turistëve. Udhëheqësit e këtij qyteti thonë se presin njërin nga sezonet më të suksesshme turistike gjatë viteve të fundit. Pushuesit të cilët tani më kanë arritur në plazhet e këtij qyteti, shprehen përgjithsisht të kënaqur me pritjen dhe cilësinë e shërbimeve të ofruara. “Është hera e parë që vi dhe më ka lënë përshtypje shumë të mira dhe të jashtzakonshme, është vend turistik i mire, edhe mbrëmja rinore, kam qenë e kënaqur me të... Vazhdo
Ulqini i gatshëm të mirëpresë turistët
Nga Hatixhe Nelaj Jemi në mesin e muajit qershor kurë edhe pritet që në Ulqin të kemi fluks më të madh të turistëve.Tashmë nuk bëhet fjalë për fillimin e sezonit turistik,sepse atë e kemi shpall të hapur që me festën e 1 Majit ku në qytetin tonë kanë qëndruar me qindra turist nga vendet e ndryshme. Njohësit e mirë të fushës së turizmit dhe njeriu i parë i komunës Hajdinaga janë më optimist se kurrë që do të kemi një sezonë rekorde. Në ditën e sotme në komunën tonë sipas të dhënave që i kemi marrë... Vazhdo