Alfred Moisiu

Amir Hollaj ishte i pranishëm konferencën e Bill Klintonit
Deputeti i Koalicionit shqiptar “Perspektiva”, Amir Hollaj, dy ditë para se jepë dorëheqjen nga funksioni i deputetit ,qendroi ne Budve duke ndjek konferencën e Bill Klintonit “Balkan Networking”,. Në konferencën “Balkan Networking”,që u  zhvillua në Budva nga fondacioni ATLAS,të pranishëm ishin  edhe  ministri i Mjedisit të Shqiperis, Fatmir Mediu, me ftesë të kryeministrit malazez,sikurse dhe dy ish-krerët e shtetit Rexhep Mejdani  dhe Alfred Moisiu. Në mbledhjen e  ditës  se martë po ashtu është... Vazhdo

May 26, 2011  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Amir Hollaj ishte i pranishëm konferencën e Bill Klintonit
Tags: , , , , , , , ,

Video – Në Ulqin u promovua libri i Alfred Moisiut
Moisiu publikon “Kujtimet e një presidenti” “Kujtimet” e ish-presidentit Alfred Moisiut “Autori në këtë libër ka trajtuar gjenezën, prejardhjen, jetën dhe të fshehtat e një prej familjeve më të njohura shqiptare, asaj të Moisive, të rrëfyera nga një prej pinjollëve më të njohur të saj, ka treguar marrëdhëniet e tij me të atin, Spiro Moisiun, majorin e Ahmet Zogut dhe komandatin e parë të Ushtrisë Nacionalçlirimtare, kujtimet e tij fëmijërore për marrëdhëniet e të atit me Enver Hoxhën, Mehmet... Vazhdo

May 1, 2009  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Video – Në Ulqin u promovua libri i Alfred Moisiut
Tags: , , ,