Alternativa Shqiptare sot do të vazhdoj bisedimet

Nikë Gjeloshaj zgjidhët bartës i listës së Alternativës Shqiptare
Këshilli Qendror i Alternatives Shqiptare zgjodhi Nikë Gjeloshaj bartës të listës i kësaj parti për zgjedhjet e 29 marsit, njoftojnë mediet malazeze.Alternativa Shqiptare sot do të vazhdoj bisedimet për arritjen e koalicionit parazgjedhor me Forcen dhe lëvizjen qytetare “Aleanca e Re”. Për koalicionin parazgjedhor në bisedime me ASH, Forcen dhe Aleancen e Re është edhe Lidhja Demokratike. Këto subjekte politike deri me tani nuk kanë mundur të merren vesh se kush do të jetë bartës në listën e koalicionit eventual. Problemi... Vazhdo