apartamentet ne ulqin

Shumë turistë po vazhdojnë pushimet në Ulqin
Edhe pse ka kaluar gjysma e muajit shtator, në plazhet e Ulqinit po vazhdojnë pushimet shumë turistë nga shtete të ndryshme, pa munguar edhe ata nga Kosova. Aty takuam edhe shumë turistë nga Gjermania, Hungaria, e vende të tjera. Edhe këtë fundjavë shumë turistë nga Kosova po pushojnë e qetësohen në bregdetin e Ulqinit nga vapa e madhe dhe puna e përditshme që bënë. Me të zbardhur dita, turistët kush më herët e kush më vonë, ia mësyjnë plazhit Rana që në qytet quhet plazhi vogël dhe tek plazhi i Shtoit, që... Vazhdo