Arbenita Nikeziqi

Top modeli Adnan Gjinaj ben fejesën zyrtare me Arbeniten + Foto + Video
Adnan Gjinaj shpërngulet prej Parisit për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku ai punon prej një kohe të gjatë si model i agjensioneve të ndryshme të modës me renome nderkombëtare. Duke mos i mjaftuar vetëm kaq, pasi kontratat e tija të punës e detyrojnë të udhëtojë nëpër vende të ndryshme të botës erdhi koha të dashurohet në një vajzë nga Ulqini Arbenita Nikeziqi që jeton në Chikago. Në lidhje me Top Modelin Adnan Gjinaj i mirënjohur me Arbenita Nikeziqin së shpejti u be  zyrtarizimi me fejesën dhe... Vazhdo

April 21, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Top modeli Adnan Gjinaj ben fejesën zyrtare me Arbeniten + Foto + Video
Tags: , , ,