arjon bakalli

Toni dhe Aida : Të paraqitesh sic je
13/04/09 16:30 Aida, Ari dhe Eltoni diskutojnë për sjelljen e Mimozës, faktin që ajo thotë që nuk ka puthur asnjëherë. Eltoni thotë që ajo nuk është aq naive sa duket, dhe shton që banorët nuk i kanë thënë të vërtetën njëri-tjetrit. Ari thotë:-“Si ka mundësi që gjithë kjo vajzë e bukur të jetë manipulatore?!” Eltoni mendon se njerëzit e shfrytëzojnë pamjen për ta bërë një gjë të tillë. Aida mundohet ta justifikojë, duke thënë që ndoshta Mimoza mund ta ketë problemin nga familja që nuk shprehet... Vazhdo