Banorët drekojnë në kopsht

Arjoni: Kam punuar baywatch
Gjatë bisedës me Dritanin dhe Qetsorin, Arjoni tregon se që në moshën 16-vjeçare, ka punuar si Baywatch, duke e cilësuar këtë eksperiencë, si një nga më interesantet. Për të qenë baywatch, ai kishte bërë një shkollë 6 mujore gjatë së cilës kishte mësuar llojet e notit dhe përdorimin e motoskafit të ujit, dhënien e ndihmës së shpejtë, etj. –E vetmja e keqe,- cilëson ai,- ishte nxirja në formën e kanatjeres, të cilën nuk e hiqje dot, sepse ishte uniformë e punës, por edhe asaj ja gjeta zgjidhjen! E zgjeroja... Vazhdo
Banorët drekojnë në kopsht
Pasi dreka është bërë gati, banorët kanë vendosur ta hanë atë jashtë. Por pasi kishin shtruar e rregulluar gjithcka, Arjoni që ka patur shumë ftohtë, ka kërkuar të hyjnë brenda. Megjithatë banorët e tjerë nuk kanë lëvizur, kështu që ai, duke mos dashur të ndahet nga grupi, është dorëzuar. Menuja me supë, qofte, pure, etj, u ka shijuar të gjithëve dhe komplimentat për “shefat” nuk kanë munguar.  Vazhdo