Berlusconi paralajmëron investime në Mal të Zi

Video – Berlusconi paralajmëron investime në Mal të Zi
Italia synon të jetë në mesin e pesë investitorëve të parë të huaj në Mal të Zi, dhe është kryesisht e interesuar për investime në energjetikë dhe turizëm, deklaroi të hënën mbrëma në Podgoricë kryeministri italian, Silvio Berlusconi, pas takimit me kryeministrin malazez Djukanovic. Sipas kryeministrit italian, Podgorica mund të llogarisë gjithashtu edhe në mbështetjen italiane në proceset euroatlantike, ngase ajo anëtarësimin e të gjitha vendeve ballkanike gjithmonë e ka konsideruar si një zgjidhje të... Vazhdo