Bernard Cobaj

Zyra e Ambasadës së SHBA-së interesohet për fatin e gazetës “Koha javore
Zyra për media dhe kulturë të Ambasadës së SHBA-së interesohet për fatin e gazetës “Koha javore”. Redaktori përgjegjës i gazetës “Koha javore”, Ali Salaj, zhvilloi në Podgoricë një takim me shefen e Zyren për media dhe kulturë të Ambasadës së SHBA-së në Mal të Zi, znj. Shelly A. Seaver. Në këtë takim u bisedua për situatën aktuale në mediat e shkruara në Mal të Zi, veçanërisht për të ardhmen e gazetës në gjuhën shqipe “Koha javore”. Znj. Seaver u interesua për fatin e gazetës “Koha javore”... Vazhdo

August 31, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Zyra e Ambasadës së SHBA-së interesohet për fatin e gazetës “Koha javore
Tags: , ,

PAO Seaver Visits Ulcinj
On Wednesday, November 3, Public Affairs Officer Shelly Seaver visited Ulcinj to meet with high school students, local NGOs and the local TV station “Teuta.” Ms. Seaver spoke with students about the role of the U.S. Embassy in Montenegro, youth exchange programs, Embassy resources for young people, the Embassy’s Facebook page and the American Corner in Podgorica. She also met with the civil society organization “New Horizon” to discuss the Embassy sponsored project in Ulcinj which will foster discussion about... Vazhdo

November 5, 2010  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on PAO Seaver Visits Ulcinj
Tags: , , ,