big brother albania live

Lirita dhe Adi vizatojne muralen
Lirita dhe Adi vizatojne muralen 10/02/2009 17:00 Pasi kanë kaluar dis amomente në oborr banorët impenjohen të gjithë në realizimin e provës së javës, ku muralja është detyra që i bashkon duke lënë mënjanë bisedat. Lirita, Adi dhe Agoni janë iniciatorët e pikturimit të murales, e cila është një zemër dhe pikturohet brenda shtëpisë me rastin e festës të dahsuruarve që bie në të njëjtën ditë me atë të spektaklit. Zhuljeta dhe Erjola komentojnë së bashku momentet sesi pak nga pak zemra fillon të marrë... Vazhdo

Page 110 of 110« First...102030...106107108109110