big brother albania

Adelajda : Ti je më e mirë se Moza
17/04/09 00:10 “Nga të dy Big Brother, Moza është goca më e bukur!” – ka thënë Adelajda. “Dakord!” – ka thënë edhe Arjani, edhe Qetsori. “Pas Mimozës, vjen ti!”- i ka thënë Arjani asaj. “Jam edhe unë, po ato janë më të mira, më të gjata, më të bukura…- ka thënë Adela. Sipas Arjanit varet sesi e shihje, sepse, po sipas tij, në një këndvështrim mashkullor, ajo ishte më e mirë se Mimoza. “Ti je më “hot”, më femër!”- i ka thënë Arjani asaj. – Ti …. e ke më të bukur... Vazhdo
Arjan : Moza vetëm fytyrën ka të bukur
17/04/09 00:00 “Je trashur!” – i ka thënë Ari Mimozës. Ajo i ka thënë se njëherë shëndoshej, njëherë dobësohej, por nuk e dinte pse. Megjithatë është shprehur e kënaqur për shëndetin që mund të kishte marrë, pasi, sipas saj, kishte nevojë. Adelajda ka thënë se gjithsesi, Mimoza ishte shumë e mirë. “Është e mirë se është e vogël!” – ka thënë Qetsori. Ndërsa sipas Arjanit, Mimoza vetëm fytyrën kishte të bukur, asgjë tjetër. “Moza është e ëmbël, se asnjë parametër tjetër s’ka!... Vazhdo
Prova e pishinës
16/04/09 20:59 Prova e javës konsistonte në mbushjen me ujë të pishinës. Prova quhet e fituar në rastin kur në mbrëmjen e spetaklit të ditës së shtunë, niveli i ujit të pishinës të jetë maksimal. Banorët ishin të pajisur me kova për të mbushjen e ujit. Banorët janë imenjuar shumë për këtë provë.  Vazhdo
Dentisti në Big Brother
16/04/09 19:51 “Big Brother” ka menduar për shëndetin e banorëve, duke i ofruar një shërbim nga klinika stomatologjike “Perla Dent”. Ari është banori i parë që ka bërë vizitën dhe i është nënshtruar shërbimeve të saj, duke u pasuar më pas nga të gjithë banorët me rradhë. Të gjithë banorët i kanë treguar dentistit problemet e tyre me dhëmbët, dhe ai është munduar t`u zgjidhë të gjitha problemet e tyre.  Vazhdo
Adelajda : S`ma bën zemra t`i them ik
16/04/09 15:59 Adelajda i ka shprehur Mimozës shqetësimin e saj në lidhje me të shtunën. Ajo thotë:-“Nuk e di nëse dal se si do i shpjegoj gjërat!” Sipas Mimozës është jeta e saj dhe nuk ka pse të mendojë se cfarë thonë njerëzit. Ajo shton:-“Bëj cfarë të thotë zemra!” Mimoza shprehet se kur të dalë cdo gjë për Adelajdën do jetë ndryshe, dhe se familja e saj do e kuptojnë. Adelajda thotë që ajo nuk po sillet keq , por që nuk e di se sa mund ta kuptojnë të tjerët këtë gjë. Gjatë bisedës Bjordi... Vazhdo
Adelajda : Juna e kaloi masën
16/04/09 15:35 Adelajda dhe Mimoza duke parë sjelljen e Junidës në lidhje me Adin fillojnë komentojnë për këtë gjë. Mimoza thotë që Junidës i pëlqen Adi , por ky i fundit nuk ja kthen sa ajo. Adelajda e kundërshton duke i thënë që Adi nuk e pëlqen fare atë. por është i edukuar dhe nuk i thotë dot ik. Ajo për të përforcuar më shumë idenë e Mimozës thotë:-“Junës duket që i pëlqen, se i shkon gjithë ditën mbrapa!” Sipsa mendimit të saj nuk mund të sillesh si Junida me një person që ke tre ditë që... Vazhdo
Big Brorhter Albania 2, Dita 69, Permbledhje
Big Brorhter Albania 2, Dita 69, Permbledhje Pjesa 1 http://www.dailymotion.com/video/x90fr3 Pjesa 2 http://www.dailymotion.com/video/x90fuv  Vazhdo
Bjordi po bëhet si Adela
16/04/09 04:25 Disa nga banorët, të mbledhur në dhomën e gjumit, vazhdojnë të flasin për të tjerët. Arjoni thotë se Bjordi, gjatë këtij diskutimi, foli të kundërtën e asaj që kishte thënë më parë. Ai tregon se Bjordi, gjatë diskutimit të temave të tjera, kishte thënë se respektonte të gjitha vajzat dhe nuk bënte asnjë diferencim mes tyre, ndërsa në debatin e sotëm ai u shpreh se i pëlqenin vajzat me mentalitet të mbyllur dhe ato me mentalitet të hapur i kishte sa për të kaluar kohën. Arjoni mendon se... Vazhdo
Aida : Kam frikë të fle aty
16/04/09 03:21 Aida shkon të flejë në krevatin ku fle gjithmonë me Arjoni dhe Anjezën. Ata të dy janë shtrirë që më parë për të fjetur. Aida qëndron pak dhe ngrihet. Ajo thotë se e ndjen veten të tepërt tani mes tyre, për më tepër që nuk ndodhet dhe asnjë banor tjetër në dhomë. Aida shprehet se i flihet, por mund të ngjajë keq nëse qëndron aty me ta. Ata qeshin me fjalët e saja. Arjoni i thotë që të flejë tek krevati i Arit, por Aida nuk pranon duke thënë se ka frikë të flejë aty sepse të gjithë... Vazhdo
Juna : Mjaft me puthjen e tyre
16/04/09 03:50 Juna duke folur sërish për debatin që drejtoi, thotë se nëse shoqëria shqiptare nuk do të ishte e emancipuar, atëherë nuk do ta pranonte shown e Big Brother-it. Ajo sjell si shembull se do të kishin nxjerrë atë nga loja e jo Anin që kishte një mentalitet më të mbyllur se ajo. Në këtë mënyrë ajo fillon të diskutojë edhe për disa nga banorët, që e mbajnë veten si të emancipuar e ndërkohë merren gjithë ditën duke diskutuar mbi një puthje (të Bjordit dhe Adelës) që nuk ka asnjë rëndësi... Vazhdo

Page 20 of 95« First...10...1819202122...304050...Last »