Bjordi Mezini

Debat mes Antonetës dhe Qetsorit
10/05/09 17:05 Mamaja e Bjordit i vë në dukje Qetsorit disa tipare të karakterit të tij lidhur me debatet që ai bën. Ky mendim i saj mbështetet edhe nga Bjordi i cili shton se nëse mamaja e tij do të ishte futur në “Big Brother” padyshim do ta kishte fituar dhe do të ngacmoheshin përherë me Sorin, sepse ajo është natyrë luftarake dhe nuk do të dëshironte që Sori ta njohte atë aspekt të karakterit të saj. Mamaja e Bjordit i thotë Sorit që teleshikuesit i njohin më mirë nga sa njohin ata njëri-tjetrin. Më... Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Debat mes Antonetës dhe Qetsorit
Tags: , , , ,

Adelajda dhe Bjordi në siklet
10/05/09 14:15 Ndërkohë që mamatë janë ulur në kopësht për të biseduar, Adelajde i shërben kafet dhe u pastron tavolinën. Mamaja e Bjordit pasi e pyet nëse ajo e pi cigaren dhe sigurohet që jo, i thotë Adelës të mos u shërbejë më dhe ta pij edhe ajo kafen e saj e qetë duke shtuar se nuk kanë ardhur që fëmijët tu bëjnë shërbim. Adela me Bjordin hyjnë brënda në shtëpi, ku Bjordi i thotë me shaka Adelës që edhe mund ti përgjigjet mamasë së tij. Por Adela thotë që nuk ka se c’farë ti thotë dhe se... Vazhdo
Adela më mamin : Këtu është ndryshe
a11/05/09 12:15 Adela dhe mamaja e saj rrinë në dhomë bashkë. Adela e shikon që ajo është pak në siklet dhe e pyet se si ndjehet. Mami i saj i përgjigjet se e vënë në siklet kamerat dhe ndjehet më mirë kur nuk e shohin të tjerët. Adela përpiqet ta qetësojë. Ajo e pyet se si i duket tani që po jeton vetë në këtë shtëpi. Sania i thotë se i duket ndryshe, por shumë mirë. Adela i thotë se nëse ajo nuk do ta kishte provuar, nuk do ta kishte besuar atë, sado që të përpiqej t’ia spjegonte mënyrën e jetesës... Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adela më mamin : Këtu është ndryshe
Tags: , , , ,

Në siklet prej mamave
11/05/09 13:45 Banorët e vërtetë ndjehen jo shumë në formë që mamatë e tyre po bashkëjetojnë me ta. Atyre u duket sikur vëmendja është më shumë e përqëndruar tek to sesa tek ata. Shpesh herë ata me shaka e vënë në dukje këtë gjë. Edhe bisedat mes tyre janë pak të vakura dhe shpesh futen nëpër bisedat e mamave të tyre. Sikletin e fëmijëve e kanë vënë re edhe mamatë, por për ta bërë situatën më të këndshme, nuk mungojnë dhe ngacmimet mes tyre. Ato u thonë banorëve se po i pret një surprizë e... Vazhdo
Qetsori : Prindërit njohin fëmijët e tyre
11/05/09 19:00 Qetsori me Bjordin së bashku me mamatë e tyre kanë dalë në kopësht dhe bisedojnë. Për Qetsorin kjo është një dhuratë shumë e bukur që u përgatitën nënave. Ai i tregon mamasë së Bjordit se tashmë ato kanë arritur të njohin më mirë fëmijët e tyre. Duke i parë nga një tjetër pikë tjetër vrojtimi, mamatë kanë dalluar tek fëmijët e tyre anë të karakterit që nuk do të mund ti kishin zbuluar më parë. Ai shton se këto anë të karakterit të tyre, mund të jenë si anë të mira ashtu edhe... Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Qetsori : Prindërit njohin fëmijët e tyre
Tags: , , , ,

Adelajda dhe Bjordi : Kjo situatë po më vret
11/05/09 02:52 Bjordi duket shumë i mërzitur dhe Adela e pyet se përse ndjehet ashtu, por ai heziton të përgjigjet. Pas shumë pyetjesh ai tregon se ndjehet ashtu sepse situata në të cilën ndodhen të dy, sidomos Adela është shumë e vështirë. Ai thotë se për herë të parë nuk di se cfarë të bëjë. “Dua të të respektoj ty dhe nuk dua që ata të fitojnë, por nuk i luftoj dot”- thotë ai duke nënkuptuar të gjithë njerëzit jashtë që e dënojnë Adelën. Ajo i jep zemër dhe i thotë se deri tani e ka bërë... Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adelajda dhe Bjordi : Kjo situatë po më vret
Tags: , , ,

Adela : Më pëlqen mami jot
11/05/09 02:34 Adela tregon se mami i vet nuk i ka dhënë asnjë informacion nga jashtë, vec se ka takuar të gjithë banorët e eleminuar. Ajo tregon përshtypjet e mamasë së saj dhe thotë se të gjithë i janë dukur shumë të mirë. Adela i ka kujtuar se një pjesë e tyre i kishte kundërshtarë, por e ëma e ka këshilluar se ato ishin sa për lojë, ndërsa jashtë, kur t’i njohë realisht, ka për të patur marrëdhënie shumë të mira me të gjithë. Bjordi thoptë se mami i saj paska thënë fjalë të mira për të gjithë... Vazhdo
Adela : Mamatë, grupe rivale
11/05/09 02:00 Adela shprehet për mamatë se nuk do ishte keq nëse ato do rrinin edhe disa ditë, ndërsa për Bjordin nuk do ishte as keq, as mirë. Adela kënaqet kur mendon se finalja e Big Brother është me mamatë në shtëpi. Bjordi mendon se edhe pak kohë dhe edhe ato do fillojnë nga debatet me njera-tjetrën, ndërsa Adela shton se do ndahen në grupe rivale dy nga dy. Bjordi i thotë me të qeshur se sido që të ndodhë me to, prapë Adela do jetë ajo që ato do kenë inat. “Si gjithë femrat e tjera, por edhe unë do... Vazhdo
Bjordi : Na mungon Moza
11/05/09 00:42 Djemtë ndodhen të vetëm në dhomën e gjumit. Edhe pse janë shtrirë për të fjetur, bisedat mes tyre nuk mungojnë. Ata nuk harrojnë të kujtojnë banoret e fundit të eleminuara dhe disa pjesë nga spektakli. Ata kujtojnë Mozën me batutat dhe të qeshurën e saj karakteristike dhe shprehen se e ndjejnë mungesën e saj. Bjordi kujton kur ajo u përball me Tanin dhe përgjigjen e saj që shkaktoi shumë të qeshura tek publiku sepse tha që ka bërë të njëjtat gjëra si ai. Sipas tij, ishte Moza ajo që shkaktoi... Vazhdo
Debat mes Antonetës dhe Qetsorit
  10/05/09 17:05 Mamaja e Bjordit i vë në dukje Qetsorit disa tipare të karakterit të tij lidhur me debatet që ai bën. Ky mendim i saj mbështetet edhe nga Bjordi i cili shton se nëse mamaja e tij do të ishte futur në “Big Brother” padyshim do ta kishte fituar dhe do të ngacmoheshin përherë me Sorin, sepse ajo është natyrë luftarake dhe nuk do të dëshironte që Sori ta njohte atë aspekt të karakterit të saj. Mamaja e Bjordit i thotë Sorit që teleshikuesit i njohin më mirë nga sa njohin ata njëri-tjetrin.... Vazhdo

Page 5 of 42« First...34567...102030...Last »