came

Grupi Folklorik nga Shestani merr pjes ne festivali i 5-të kombëtar për Çamërinë në Sarandë
SARANDË- Ka ulur siparin Festivali i 5-të kombëtar i Këngës dhe Valles për Çamërinë, që u zhvillua për tre netë me radhë në qytetin e Sarandës. Festivali dedikuar folkut të Çamërisë ishte për të pestin vit radhazi në qytetin bregdetar dhe në të morën pjesë mbi 1000 artistë, 30 ansamble e grupe artistike nga të gjitha trojet shqiptare. Në këtë festival madhështor,  marrin pjesë grupe të ndryshme muzikore nga mbarë hapësirat shqiptare. Sipas drejtuesve të festivalit, pjesëmarrjen në këtë eveniment... Vazhdo

June 29, 2011  :: Kulturë / Kultura, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Grupi Folklorik nga Shestani merr pjes ne festivali i 5-të kombëtar për Çamërinë në Sarandë
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,