Collezione Albania”2012

A do jetë Elvir Resulani,fitues i “Collezione Albania”2012
Sot ka përfunduar edicioni i spektaklit, ku ne oren 12:00 do te shpallen fituesit “Collezione Albania”, ku fitues i këtij edicioni nuk është i shpallur ende askush, ende i panjohur për shikuesit e spektaklit “Collezione Albania”,si Elvir Resulani,sa duket ulqinakët nuk kan votuar ne masë të madhe. Me këtë rast, nëqofse Elvir Resulani ka fituar çmimin kryesor, Vendi i pare – 15000 Leke blerje ne collezione, Vendi i Dyte – 10000 Leke blerje ne collezione dhe Vendi i trete – 5000 Leke blerje ne collezione.... Vazhdo