dhoma me qera

Ulqini me çmime të njëjta
Oferta turistike e Ulqinit, që 70 % të turistëve deri tash i ka pasur kosovar, edhe këtë vit do të jetë e ngjashme me atë të viti të kaluar, edhe sa i përket çmimeve, por edhe kushteve që do të ofrojnë organizatorët e shtabit të turizmit, që është themeluar nga komuna e Ulqinit. Derisa edhe rruga për në Ulqin do të jetë me çmime të ngjashme sikurse vjet, pushimet në hotelet më të mira të këtij vendi, për një familje katëranëtarëshe, sillen rreth 100 euro për një ditë. Kompania “Eurokoha” që tash... Vazhdo
Pushime verore ne Ulqin – Ulqini 2018
Mobil: +382 69 731 443 + Viber Email: Holiday House@gmail.com In order to experience unforgettable and enjoyable holidays, your perfect choice should be Ulcinj Riviera. Dhomat gjinden në plazhen më atraktive me gjatsi prej 14 km,e mbuluar më ranë shëruese,unikate në tërë detin adriatik,buzë qytetit të Ulqinit më kultur dhe histori të lashtë. Posedojm dhoma të paisura me mini kuzhin,banjo,dhe teracën.Të gjitha dhomat kan shtrat franqez,e disa 2+1.Ne afërsi gjindet pllazhi nudistik Ada Bojana me uji të njelmët dhe të... Vazhdo
Ismet Karamanaga: Valorizimi i resurseve
Turizmi elitar Me kete konstatim pajtohen te gjithe ata te cilet e njohin turizmin, pervec atyre te cilet kane hamburgera dhe merren me shitjen e plastikes. Natyrisht, edhe ata te cilet ofrojne shtreter per 5 euro. Me keqardhje shprehemi keshtu, por keto jane fakte. A eshte mire qe nje qytet me resurset me te bukura natyrore, dhe i cili ka nje numer te madh te akomodimeve ne kategori te ndryshme, te kete nje oferte prej 5 deri ne 10 euro. Thone se ende ka mysafire edhe tash ne shtator. Kane mbetur pak mysafire me te cilet edhe... Vazhdo

October 11, 2010  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Ismet Karamanaga: Valorizimi i resurseve
Tags: , , , , , , , ,

Shumë turistë po vazhdojnë pushimet në Ulqin
Edhe pse ka kaluar gjysma e muajit shtator, në plazhet e Ulqinit po vazhdojnë pushimet shumë turistë nga shtete të ndryshme, pa munguar edhe ata nga Kosova. Aty takuam edhe shumë turistë nga Gjermania, Hungaria, e vende të tjera. Edhe këtë fundjavë shumë turistë nga Kosova po pushojnë e qetësohen në bregdetin e Ulqinit nga vapa e madhe dhe puna e përditshme që bënë. Me të zbardhur dita, turistët kush më herët e kush më vonë, ia mësyjnë plazhit Rana që në qytet quhet plazhi vogël dhe tek plazhi i Shtoit, që... Vazhdo
Pushime verore ne Ulqin vetëm prej 7€
Home: +382 30 455 073 Mobil: +382 69 731 443 + Viber Dhomat gjinden në plazhen më atraktive me gjatsi prej 14 km,e mbuluar më ranë shëruese,unikate në tërë detin adriatik,buzë qytetit të Ulqinit më kultur dhe histori të lashtë. Posedojm dhoma të paisura me mini kuzhin,banjo,dhe teracën.Të gjitha dhomat kan shtrat franqez,e disa 2+1.Ne afërsi gjindet pllazhi nudistik Ada Bojana me uji të njelmët dhe të ëmbel si dhe me plazhet më cilsore në bregdetin malazias Copacabana,Tropikana,Safari dhe Bukurija e Ulqinit. gjendet... Vazhdo
Mali i Zi kufizon futjen e ushqimit në teritorin e saj
Rregullorja për kufizimin e futjes së ushqimit gjatë hyrjes në Mal të Zi do të duhej të fillojë të zbatohet këtyre ditëve me 15 korik.Këtë e paralajmëroi ministri malazez i Turizmit, Predrag Neneziq. Sipas rregullores, udhëtarët në Mal të Zi, do të mund të fusin më së shumti nga një kilogram fruta të thata ose perime, pesë litra ujë, dy litra pije joalkoolike dhe një litër pije alkoolike.Ndërmjet do të paguhet taksa ekologjike dhe do të vlen një vit dhe për veturat arrin vlerën prej 15 eurove. Lajme nga... Vazhdo

June 7, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Mali i Zi kufizon futjen e ushqimit në teritorin e saj
Tags: , , , , , , , ,