dr. Maksut Haxhibrahimi

Në Ulqin u përurua “Libri për Ulqinin dhe Ulqinakët” i Hajro Ulqinakut
Në bibliotekën e qytetit në Ulqin u përurua “Libri për Ulqinin dhe Ulqinakët” i Hajro Ulqinakut Thellim i studimeve mbi historinë e detarisë së Ulqinit “Në këtë libër, Hajro Ulqinaku ka treguar se ulqinakët kanë krijuar me djersën dhe mendjen e vet, historinë dhe kulturën vetjake, origjinale, autoktone, të brumosur gjatë shekujve, në kushte të caktuara historike, në të cilat kanë jetuar dhe janë zhvilluar”, tha redaktori i librit, dr. Maksut Haxhibrahimi. Shkrimtari Hajro Ulqinaku ka vazhduar... Vazhdo

September 24, 2010  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Në Ulqin u përurua “Libri për Ulqinin dhe Ulqinakët” i Hajro Ulqinakut
Tags: , , , , , , , , , ,