Drejtat e Njeriut

Shtohen rastet e torturës policore
Sipas raportit të nismës së të rinjve për të drejtat e njeriut Podgoricë – Të drejtat e njeriut në katër muajt e parë të këtij viti në përgjithësi janë respektuar, por ashtu si dhe në periudhën e kaluar është rritur numri i rasteve të torturës policore dhe dhunës së motivuar politikisht, vlerësohet në Raportin e parë periodik të Nismës së të Rinjve për të Drejtat e Njeriut. Sipas kësaj organizate, numri i rasteve në të cilat qytetarët janë ankuar ndaj veprimit të nëpunësve të Drejtorisë... Vazhdo

June 23, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Shtohen rastet e torturës policore
Tags: , ,

Lëvizja “Atdheu na Bashkon” hap zyrën në Tuz
Konsolidim i një bashkëpunimi Lëvizja “Atdheu na Bashkon” do të hapë të enjten e ardhshme (më 3 prill) Zyrën në Mal të Zi, me qendër në Tuz. Në këtë eveniment janë të ftuar Ambasadori Amerikan në Podgoricë, Roderik Mur dhe ai i Shqipërisë, Saimir Bala, si dhe shumë personalitete nga fusha politike, OJQ-të dhe organizatat për të drejtat e njeriut. Me këtë rast, nga SHBA pritet të vijë edhe një delegacion i Lëvizjes “Atdheu na Bashkon”. Hapja e kësaj zyre në Tuz ka për qëllim konsolidimin... Vazhdo

April 1, 2008  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Lëvizja “Atdheu na Bashkon” hap zyrën në Tuz
Tags: , , ,