drejtor i organizatës turistike të Ulqinit

Ulqiniakët ne pritje te sezonit te ri turistik
Ulqiniakët përgatiten për turizëm Jo vetëm institucionet, por edhe hotelet, plazhet  restorantet e individët kanë nisur me përgatitje adekuate për realizmin e një sezone më të suksesshme turistike në Ulqin. Shiu paksa ka penguar dhe thuajse se ka ndalur pak  ecjen normale të punimeve. Edhe ministri i Turizmit të Malit të Zi, Predrag Sekuliq, ka vizituar Komunën e Ulqinit ku është informuar nga kryetari Nazif Cungu, rreth përgatitjeve për këtë verë. Rrezart Mavriqi, pronar i agjencionit Argos, e cila ka me qira... Vazhdo
Bisedë me Ali Rexhën, drejtor i organizatës turistike të Ulqinit
Ulqini duhet ta definojë pozitën e vet në turizëm Referencat dhe përvoja ime më kanë inkurajuar që t’i qasem kësaj sfide e cila kërkon shumë seriozitet dhe përkushtim. Do të përpiqem dhe do të obligoj veten para qytetarëve dhe para politikës të dëshmoj se nuk është gabuar në emërimin tim. Kjo mbetet për t’u dëshmuar. E ardhmja, sidoqë të jetë, unë edhe përkundrejt këtyre gjykimeve, por edhe paragjykimeve, do të ngritem mbi çdo suprimim dhe do të jem bashkëpunëtor i mirë qoftë për politikën të... Vazhdo

November 18, 2009  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Bisedë me Ali Rexhën, drejtor i organizatës turistike të Ulqinit
Tags: , , ,