drejtori i Organizatës Turistike të Ulqinit

Minir Karamanaga u takua me eksperten e Rockfeller Brother Fund
Drejtori i Organizates Turistike te Ulqinit Minir Karamanaga u takua sot me eksperten e Rockfeller Brother Fund nga Nju Jorku znj.Katarin Millonzi, ku te pranishem ishin edhe perfaqesuesit e Ipa projekteve. Qellimi i ketij takimi ishte realizimi i promovimit sa me te frytshem i qytetit te Ulqinit ku znj. Millonzi shprehu kenaqesine qe gjendej ne mesin tone dhe ofroj ndihmen e saj ne fushen e marketingut dhe turizmit. Drejtori Minir Karamanaga i njoftoj te pranishmit per projektet dhe prioritetet e Organizates Turistike per vitin e ardhshem,... Vazhdo

October 19, 2012  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Minir Karamanaga u takua me eksperten e Rockfeller Brother Fund
Tags: , , ,

Ulqini përjetoi sezonin më të suksesshëm në tridhjetë vitet e fundit
Ulqin, 27 shtator 2010 – Edhe pse jemi në ditët e fundit të muajit shtator, numër i madh i turistëve nga vende të ndryshme po pushojnë në bregdetin e Ulqinit. Jo vetëm kryetari i Komunës së Ulqinit, por edhe përfaqësues të hoteleve, plazheve, bizneseve  dhe i njohësve të turizmit, këtë sezon turistike e vlerësojnë si njërën nga më të mirat në tridhjetë vjetët e fundit. Edhe sivjet top listës së turistëve i kanë prirë qytetarët nga Kosova, por dhe së  është parë se është rritur edh numri i turistëve... Vazhdo
Sezoni më i suksesshëm në dy dekadat e fundit në Ulqin – Video
Komuna e Ulqinit dhe Organizata Turistike e Ulqinit e vlerësojnë shumë të suksesshëm sezonin e sivjetshëm turistik në Ulqin Ulqin – Komuna e Ulqinit dhe Organizata Turistike e Ulqinit e vlerësojnë të suksesshëm sezonin e sivjetshëm turistik në Ulqin. “Është konstatim i përgjithshëm, jo vetëm i yni si pushtet vendor, por edhe i përfaqësuesve të hoteleve, plazheve, biznesit, i vetë mysafirëve, por dhe i njohësve të situatave turistike që sezoni i këtij viti ka qenë shumë i suksesshëm dhe mjaft nga... Vazhdo

September 13, 2010  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Sezoni më i suksesshëm në dy dekadat e fundit në Ulqin – Video
Tags: , , , , , , ,