Duresi

Kultura e turizmit e ulqinakëve është si dita me natën me atë të Shqipërisë
Një rrugëtim dhe pushim në Shqipëri me ndjenja të përziera Si përherë, pjesa dërmuese e neve kosovarëve përkundër përjetimeve – në shumicën e rasteve të hidhura – për çdo vit pushimesh në Shqipëri, vitin tjetër fillojnë të mendojnë për alternativat e tjera, për atë se si nuk do t’i bëjnë pushimet në Shqipëri, por në momentin e fundit, pak para nisjes, e zgjedhin përsëri Shqipërinë. Të tillë ishim unë, shumë shokë dhe të afërm të mi që vendosëm spontanisht që edhe këtë vit ta... Vazhdo

August 23, 2009  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Kultura e turizmit e ulqinakëve është si dita me natën me atë të Shqipërisë
Tags: , , , , ,

Autorrugët e Kroacisë dhe lidhja ma e shpejt Mal të Zi – Kosovë – Shqiperi
Kosovarët simjet do ti përdorin Autorrugët e Kroacisë,kurse kjo do jet shpres e zhvillimit turistik të Malit të Zi në të gjitha domenet turistike Ishte hera e parë që kaloj përmes Kroacisë dhe shqetësimi kryesor ishte se si do të jetë gjendja e rrugëve atje. Bashkë me familjen time kemi udhëtuar shumë viteve të fundit, dhe deri tani i kemi rënë përmes Italisë duke marrë tragetin në Bari, për të hyrë në Mal të Zi (Tivar). Kjo puna e tragetit nuk është vetëm një shpenzim më shumë, por të humbet edhe... Vazhdo

July 8, 2008  :: Turizmi / Turizam, Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Autorrugët e Kroacisë dhe lidhja ma e shpejt Mal të Zi – Kosovë – Shqiperi
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Tri Varzat 18 vjeçare organizojn në Ulqin “Rinfest 2008”
Një festë e madhe rinore Për dallim prej dy edicioneve të mëparshme, edicioni i sivjetshëm nuk kishte vetëm karakter lokal, pasi që në të morën pjesë edhe grupe të rinjësh nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, gjë që bëri që konkurrenca të jetë më e madhe dhe i dhanë Festivalit karakter rajonal. Të shtunën mbrëma, skena e “Rinfest 2008” i bashkoi të gjithë të rinjtë në një vend, në Pallatin e Kulturës në Ulqin. Maratona e kërcimeve, këngës, interpretimeve dhe emocioneve i mbajti të ngërthyer... Vazhdo