eliminohet

Big Brother Albania 2: Adelajda Xhamani eliminohet
  Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Adelajda Xhamani!  Vazhdo
Big Brother Albania 2: Bjordi Mezini eliminohet
  Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Bjordi Mezini!  Vazhdo
Big Brother Albania 2: Ardian Pojana eliminohet
Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Ardian Pojana!  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Finalistet, Adela, Adi, Bjordi, Qetsori
BIG BROTHER ALBANIA 2, FINALISTET FINALISTET E BIG BROTHER ALBANIA 2 JANE ADELAJDA XHAMANI ARDIAN POJANA BJORDI MEZINI QETSOR FERUNAJ Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191 Per te VOTUAR Ardianin, dergoni: BB ARDIAN ne 15191 Per te VOTUAR Bjordin, dergoni: BB BJORD ne 15191 Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191 Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH  Vazhdo
Moza dhe Anjeza ne E Diell
Moza dhe Anjeza ne E Diell http://www.dailymotion.com/video/x98umc  Vazhdo
Big Brother Albania 2: Anjeza Eliminohet
Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave nga televotimi i dyte) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Anjeza!  Vazhdo
Big Brother Albania 2: Mimoza Krasniqi Eliminohet
Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave nga televotimi i dyte) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Mimoza Krasniqi!  Vazhdo
Adelajda dhe Mimoza : Njëra nga ne do dalë
03/05/09 18:59 Adelajda dhe Mimoza diskutojnë për nominimet. Mimoza i thotë Adelajdës që nuk vjen mirë që kanë dalë të dyja në nominim, pasi do dëshironte që të ishin të dyja në finale. Adelajda mendon që njëra nga ato do dalë, pasi sipas mendimit të saj Qetsori nuk del. Mimoza thotë:-“Gjërat këtu janë të paparashikueshme!” Ajo vazhdon duke thënë që dhe për Aidën kishte përshtypjen që do shkonte deri në finale , por në realitet ndodhi ndryshe. Ajo shton:-“Unë do dal!” Ato shprehen që do dëshironin... Vazhdo

May 5, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adelajda dhe Mimoza : Njëra nga ne do dalë
Tags: , , , , ,

Big Brother Albania 2: Juna Eliminohet
Big Brother Albania 2: Juna Eliminohet Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me ..% te votave nga televotimi i dyte) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte Juna!  Vazhdo
Big Brother Albania 2 : Elton Tozaj Eliminohet
  Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me 55 % te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte ARJON MUCA!  Vazhdo

Page 1 of 212