Elsina Idersha

Flori mbledh kengetaret ne nje krijim dedikuar Emmy-t
Do të jetë një dedikim nostalgjie dhe kujtimi të mirë për këngëtaren Elsina Idershai (Emmy), e cila u nda nga jeta në moshën 21-vjeçare pak muaj më parë. Kantautori Flori Mumajesi, i cili kishte realizuar dhe këngën e saj të fundit “A ma jep”, ka menduar të realizojë një krijim, që i kushtohet vetëm asaj. Për këtë ka menduar të ftojë në këtë realizim shumë këngëtarë që e kanë pasur mikeshë Emmy-n. Nuk dihet ende se kur do të publikohet kjo këngë e re, ndërkohë që është kënga e dytë e krijuar... Vazhdo

May 21, 2011  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Flori mbledh kengetaret ne nje krijim dedikuar Emmy-t
Tags: , ,