familja moderne

Yllka Gashi flet për adoleshencën e saj
Gjithmonë shembullore ” Si nxënëse shembullore që kam qenë, më kanë tërhequr shumë shkencat natyrore, kam qenë gjithmonë e shkëlqyeshme në matematikë. Prandaj shpesh kam menduar që kur të “rritem” do të merrem me ndonjë profesion tjetër,” ka thënë Yllka… Aktorja Yllka Gashi Yllka Gashi, tani aktore në serinë “Familja moderne”,  kur ishte vajzë e re ishte e dhënë pas mësimit. Ka qenë një nxënëse e shkëlqyeshme, e interesuar për të mësuar çdo gjë. Si adoleshente nuk ka menduar në... Vazhdo
Yllka Gashi mbas muajit të mjaltit dhe planet e mija
Yllka Gashi është një aktore e talentuar, që me role të ndryshme ka zënë vendin e merituar në plejadën e artistëve shqiptarë. Edhe pse e diplomuar në vitin 2004, ajo është në skenë që nga mosha 17-vjeçare dhe prej atëherë asaj nuk i kanë munguar ofertat e ndryshme për angazhime në planin e aktrimit. Yllka Gashi, në festivalin e akademive botërore “Setkani-Encounter” në Bërno të Çekisë, mori shpërblimin “Marta 2004” për aktoren më të mirë me rolin e vajzës në tragjedinë “Babai” të autores... Vazhdo

January 25, 2009  :: Zbavitje / Zabava :: Komente (18)
Tags: ,

Zjarri i “Familjes moderne”
Ajo luan rolin e një personazhi shumë të gjallë, eksploziv, por pse jo edhe autoritativ në disa raste. Është kjo aktorja Yllka Gashi, e cila luan në serialin “Familja moderne”. avën që po e lëmë pas, “Familja moderne” vendosi të dalë komplet jashtë banesës së tyre. “Familja moderne” udhëtoi për në një fshat të bukur, i quajtur Krushë. Atje “Familja…” shpërndau dhurata modeste për fëmijët e fshatit. Ndër pjesëtarët e “Familjes ….” ishte edhe aktorja Yllka Gashi. Yllka luan rolin e Zanës,... Vazhdo